torsdag 22. november 2018

Torsdag kveld


Nå ja om ikke torsdag kveld fra Nydalen, så er det torsdag kveld fra Soknedalen. Der har det ikke skjedd mye i kveld, for å si det sånn. Her er det nemlig "iskaldt" og det fristet vel ikke med noe langtur med hunder eller med noe annet i ettermiddag. Det ble en runde ned på jordet og da løp de som de pleier.


Hva skal man så med sånne torsdagskvelder...? Jo man skal vente på at helga skal komme for fult etter jobben i morgen. Man skal tenke over hva man skal få tid til i helga, hva man bø få tid til i helga og hva man absolutt MÅ få tid til. Om man er litt strukturert og planlegger, tilrettelegger og står på litt, så får man stort sett tid til det man både vil, må og bør. Men om en tar alt fra innfallsmetoden så kan det straks bli en ganske grei laidback helg uten de store forandringene. Det er veldig sjelden jeg har sånne må ting i helgene, men jeg liker å ha en viss formening om hva jeg skal få tid til iløpet av fridagene.


Jeg har kikket litt i den nyinnkjøpte boka som brukte en hel måned på å finne veien fra Sverige til meg. Tenkte kanskje det var lurt med litt grunnleggende titting så en var litt forberedt på hva som venter meg det kommende året. Kan nok bli et ganske spenstig år på mange måter. Jeg hadde vel håpet på at det hadde vært et litt spenstig start på det, men det skar seg i går gitt. Men en god nummer to kan jeg vel heller kalle meg. Men jeg fikk vel følelsen av å være på litt feil planet på jobbintervjuet. Når de spør hvorfor jeg har søk stillingen med min bakgrunn, så hadde jeg litt lyst til å returnere med spørsmålet, hvorfor har dere kalt meg inn til runde nummer to av intervjuer hvis jeg ikke var interessant i det hele tatt? Men for en gang skyld var jeg flink og holdt munn lukket. Jeg sa ikke hva jeg tenkte når de sa de var så interessert i cv-kompetansen min så de ville gjerne beholde den og komme tilbake til meg for en annen stilling om den skulle dukke opp. Jo da, går greit det, men jeg kommer aldri til å takke ja til noen jobb i et slikt firma. Jobbe for amatører kan andre gjøre. 




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...