mandag 12. november 2018

Meninga med livet


Akkurat det varierer fra hvilket ståsted du ser det. Om du ser på meninga med livet fra samfunnets side, så må det være at vi betaler mest mulig skatter og avgifter så de får mange penger å rutte med. Meninga med livet fra naturens side må være at vi får mange unger slik at mangfoldet vokser. Fra politiets side, så vil de at vi skal være lovlydige slik at de kan sitte i patruljebilene sine og drikke kaffen sin. En katt vil vel heller bo i et museeldorado hvor det er evig jakt på mus. Fra menneskets side så vil det kanskje være å ha et fullverdig liv hvor alle behov er dekket.


Om meninga med livet og hva som gir mening i livet er det samme kan jo diskuteres. Jeg mener det er to forskjellige ting egentlig, for det kommer ann på hvilket ståsted du ser det fra. Men jeg kan jo si hva som gir mening i livet mitt. Jeg synes det er godt å være litt aktiv og når det bøtter ned hele helga så må man ha noen innendørs varianter. Det er endel som har treningsutstyr stående som klesstativ. Det har ikke jeg, men jeg kan ikke skryte av at det er så mye i bruk heller. Så i helga ble det tørket støv av og tatt i bruk. Om man kaller det grevinneheng eller englevinger, så er det i alle fall mindre pent. Så da er det bare å gjøre en innsats før de dukker opp. 


Det å vite at en har en bil som fungerer når jeg har tenkt å bruke den. At jeg har tak over hodet og ved i skjulet så jeg kan gå en varm vinter i møte selv om det skulle bli iskald ute. At jeg har en jobb å gå til som gir meg penger i lommeboka. Nå ja ikke sikkert pengene kommer til lommeboka, men de kommer seg inn på konto i alle fall. 


De firbeinte gir absolutt livet mening. Både hunder og katter. At noen er avhengig av at du kommer hjem så de skal få mat og turer, gir også mening. De gir en også selskap om kvelden når det egentlig ikke skjer så mye mer. Ja for her er det ikke mye kveldsaktiviteter. Når dagen er over og alt jeg må er unnagjort så er det veldig godt å kunne sette seg ned og ikke gjøre noenting. 


En kan la seg underholde og man kan prate med dem, ulempen er jo at det blir lite med svar å få. Men da er det heller ingen til å protestere heller. Jeg trives i eget selskap og koser meg på egenhånd. Ikke trenger jeg noen for å finne på noe heller, det passer jo bra når en er lettere impulsiv.

* *

1 kommentar:

  1. Ja, det er som du sier ut fra hvilket ståsted en ser det. Vi har lett for å ta ting for gitt her i landet, men å ha tak over hodet er viktig for alle. Jeg får vondt langt inn i sjelen når jeg ser folk som ikke har noe sted å bo. Nydelige katter!

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...