fredag 16. november 2018

Gamle album


Det har blitt noen timer i gamle album i det siste. Jeg har alltid vært glad i å ta bilder, så at det ble digitale bilder har spart meg for ganske mange kroner i fremkalling og album. Men det er noe eget ved å bla i album kontra å klikke seg framover i bildemapper på data'n. Jeg har 387 GB med bilder på datamaskinen, Det er 180 242 filer.


I kveld gikk det i gamle valpealbum. Bjanka, men første bernersennen, og hittil eneste. Jeg tror vel egentlig ikke at jeg kommer til å ha en sånn til heller. Til våren skal jeg forhåpentligvis hente meg en valp, så jeg får noe nytt å jobbe med. Hailey er ikke skrinlagt, men tror hun kan vente til utstillinga i Bø i februar før hun skal meldes på noe nå.


Når jeg flyttet hjemmefra fikk jeg ikke ta med meg Nita som var min første flat. Hun var omplassert til oss og da mente mamma at hun måtte bo igjen hos dem. Jeg kjøpte meg derfor en bermer. Her er Bjankas første møte med Nita. Hun ble tatt godt i mot og det tok ikke lange stunden før de var perlevenner og fotfulgte hverandre. Etterhvert flyttet jeg tilbake på gården i genrasjonsbolig med min bestemor. Da fikk Nita følge med over gårdsplassen og de delte hverdagen.


Her fra et valpeshow på Geilo i 1993. Good old times.

1 kommentar:

  1. En av mina favoritraser. De är jättehärliga hundar :) Kul att du har så många minnen att titta tillbaka på.

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...