tirsdag 11. desember 2018

13 dager igjen til jul


 Gjenferdet stoppet utenfo et pakkhus, og de gikk inn. En eldre herre med parykk satt bak en høy skrivepult. "Neimen, det er jo gamle Fizziwig, den første arbeidsgiveren min!" utbrøt Scrooge. Scroogers tidligere jeg, en ung mann nå, kom inn i full fart. Gamle Fezziwig la fra seg pennen. "Hei og hå Ebenezer! Ikke mer arbeid i kveld. Rydd vekk pultene og skapene!"



Ja hva skal man lire tor seg i kveld da, ser mange mimrer om gamle juleminner. Juleforberedelser og annet som har med jula å gjøre. Jeg har ikke den helt store julefølelsen ennå, men den kommer vel etterhvert. I og med at julaften er på mandag, så er det mange fridager i forkant som en kan bruke til julefilmer og julesanger.


Noen julebilder har jeg da tatt, med både nisseluer og annet tilbehør. Ikke alle gikk helt etter planen, men det vet man ikke før man har prøvd. Denne dagen var vel Oliver mer medgjørlig enn Ronja.


8 arbeidsdager nå så kan jeg ta juleferie og nyte en rolig romjul, før det er fult kjør med årsoppgjør i januar. Revisorer på besøk andre uka i januar og så går det slag i slag utover. Til helga kommer det trolig snø, så kanskje det blir skiføre her snart. Hadde vært trivelig å kunne at en skitur om dagen i romjula.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...