mandag 17. desember 2018

7 dager igjen til jul


Gjenferdet førte Scrooge gjennom mange velkjente gater. Da de kom til huset til Bob Cratchit gikk de inn. De engang så bråkete Cratchit barna satt nå stille som statuer rundt peisen. Så kom Bob Cratchit inn, og to av barna styrtet frem mot han. Han la armene rundt dem og sa: "Jeg er sikker på at ingen av oss noen sinne kommer til å glemme vår stakkars vesle Tim" "Nei aldri far, aldri" lovet de alle sammen.



Mounty tar for seg hver enkelt katt både morgen og kveld, han synes de er skikkelig ureinslige og gir seg ikke før han er fornøyd med vasken. Kattene på den andre siden synes nok det blir litt i overkant mye når de er rimelig våte i hele hodet. Men Lurven ser ut til å sette litt mer pris på det enn de andre to. Han subber rundt med labben sin, så de har et samarbeid på høyt plan de to.


Innimellom så snuser Mounty i overkant hardt og da rister kattene på hodet for det blåser sikkert inn i ørene på dem.


Siden jeg har halv dag på jobben på mandager så føles det litt ut som jeg ikke rekker alt jeg skal før jeg må dra for å plukke opp Patran. I og med at jeg har utenlandsbetalinger fra banken på mandager også, så er det ganske mye jeg må gjøre i dag. Det er bare en arbeidsuke igjen før jul og jeg har ingen planer om å jobbe i romjula, så da er det bare å stå på de dagene som er igjen. For når juleferien starter, så er det ennå noen dager før det er julaften. De dagene skal jeg kose meg, late morgner og ikke noen måting i det helet att.


Noen ganger har jeg følelsen av at dette har blitt en katteblogg isteden for å handle om hunder, men det er vel sånn når jeg ikke har noen å ha valper på. Ikke er så aktiv med hundeaktiviteter lenger og det stort sett er mørkt når jeg kommer fra jobb om ettermiddagen. Men 2019 blir et år med forandringer på alle fronter. Noe må man finne på for å komme ut av den faste javne tralten en har havnet i til tider. Det er allerede kjøpt inn endel billetter til tilstelninger utover våren, så det er bare å følge med for å bli inspirert.


I ettermiddag har jeg ikke gjort noe særlig, det ble taco til middag og litt potetgull og peperkaker til kvelds. Jepp er fortsatt 2018 så det skal nytes til det siste.


Ha en reinslig jul!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...