søndag 23. juni 2024

På leit etter motivasjon

 kleivstua

Jeg er værsjuk, jeg blir skikkelig lei av alt regnværet. Det er snart ikke en dag med opphold fra morgen til kveld i hele juni. Nå er det sankthans og dagene går mot høst igjen. Trenger ikke glede seg til mørke høstkvelder med fyr i ovnen. Jeg har fyret i ovnen et titalls kvelder i juni. Man får knapt slått plenen før den når en til knærne, for ikke snakke om bading i annet enn badekaret inne.

kveldskos

Men jeg er innmari god på å kose meg på kveldene. Men om man er innmari god på kos, så bør en være innmari god på litt aktivitet på dagtid. Særlig når man har planer om en forholdsvis lang fjelltur i uke 33 en eller annen gang. Det holder ikke at jeg er i bra form, de tre firbeinte må også ha fått seg brukbar kondis.

stolpejakt

Jeg hadde ikke slettet appen på telefonen, selv om jeg ikke hadde tenkt å holde på med dette her i år. Så jeg gikk inn for å se hvor mange jeg hadde tatt i fjor. Slett ikke et uoverkommelig antall. Så jeg har jo øket litt år for år, så da kan jeg vel gå for litt flere enn i fjor kanskje? Fin motivasjon om det skal bli like dårlig vær resten av sommeren, siden jeg må ha litt trening til turen i august. Varga trenger sosialisering, så da kan vi ta stolper i sentrale strøk. Vinn vinn situasjon.

stolpejakt

På søndag når Sofie var hentet og Patran hadde reist tilbake igjen så ble det fryktelig stille i huset. Hundene hadde ikke fått all verden av turer i det siste heller. En kjapp telefon og så ble det en tur rundt Blystadrunden med Wenche Lill på kvelden. Siden vi da passerte noen stolper scannet jeg de jeg så, så får jeg ta resten i lysløypa ved neste anledning. Jeg kjenner meg selv godt nok til å vite at når jeg først har startet, så blir det til at jeg holder på en stund. Det ble en treg start i år, så får vi se hvor lang sesong det blir.

stolpejakt

Ettermiddagen etter ble kartet fullført med Sofie og Kenneth som turselskap. Av hittil 140883 registrerte stolpe jaktere sier det seg selv at jeg ikke er direkte høyt oppe på lista ennå. Gunn og Edgar som topper listen for øyeblikket har 5454 scannede stolper. Dit skal jeg ikke. Jeg skal bara ha noen flere enn i fjor.

5 kommentarer:

 1. Stolparna är bra som motivation när man är lite trött på väder, de vanliga rundorna eller något annat. Det verkar finnas otroligt många stolpar som du kan hitta. I hela Jämtland finns det 365 i år och jag tror inte att jag åker så långt för att hitta alla. Men det känns kul att hitta de som finns i och runt Östersund. Jag hoppas att alla regn försvinner ett tag nu och att sommaren blir som de flesta önskar att den ska vara.

  SvarSlett
 2. Ja, det har vært veldig mye regn i juni. Jeg blir også værsjuk når juni forsvinner på den måten. Nei, jeg lengter ikke etter høsten når den allerede har vært i juni. Vi får håpe på en bedre juli måned.

  SvarSlett
 3. We haven't had much rain so far in June, it has been really hot and dry. May was our month for lots of rain.

  SvarSlett
 4. Trying to do a few more each year is a good goal. I hope you get some pretty, sunny days to your summer.

  SvarSlett
 5. We stay active here too. You just have to to stay as healthy as you can be. That includes the food we eat. I know you do it right.

  I hope the rain goes away and you have some good weather for your adventures.

  I do enjoy reading about your adventures with your furbabes.

  Thank you for joining the Awww Mondays Blog Hop.

  Have a fabulous Awww Monday and week. Scritches to the furbabes. ♥

  SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...