lørdag 29. juni 2024

I min Peonverden

humle peon

 Humlene setter stor pris på hver time sola skinner. Været i sommer er liksom ingen mellomting. Enten er det regn og iskaldt, eller så er det vanvittig varmt så en ikke orker noe i det hele tatt.

peon hage

Vi trenger alle litt omtanke og ly mot omverden til tider. Hva er vel bedre enn en peon da? Der er det lag på lag med blader å holde seg skjult mellom.

peon hage

Peoner er nydelige blomster, men de varer utrolig kort. Særlig når det er regnvær.

peon hage

Det er liksom ikke noe mellomting på været, enten regner det eller så er det 25 varmegrader. Begge deler er egentlig like ille spør du meg. Når det er så varmt er det ikke noe allright for hundene på tur heller. Man må vente til kvelds om man ikke skal gå tur ned i elva.

peon hage

Til at det ikke har gått mer av sommeren, så synes jeg at jeg har fått gjort mye av det jeg hadde planlagt allerede. Om det ikke er gjennomført så er det bestilt i det minste. Da er mye gjort.

druer hage

Druene vokser stadig og jeg begynner å få et håp om at jeg faktisk kan få ei drue eller to som blir spiselig i høst.

peon hage

Det er ikke bare jordbærene i drivhuset som begynner å modnes. Markjordbærene er også veldig klare for å plukkes.


Bella, Varga og Hailey ønsker alle en riktig god sommer. Vi nyter ettermiddagene fram til neste ferieuke.


Varga har blitt 6 måneder og er nå passert Hailey i høyde og lengde. Hailey er på slankekur, så forhåpentligvis blir hun en god del kilo lettere før det blir ferietur på fjellet.

himmel

Jo seinere på kvelden, jo finere himmel.

solnedgang


6 kommentarer:

  1. Ja, det er ingen mellomting på været i sommer. Det er kjedelig for å si det mildt. Så fine pioner du har. De varer kort ja, men sånn er det med mange stauder. Nydelig bilde av jentene!

    SvarSlett
  2. Nej, det är ingen ordning på vädret men här har vi inte haft många dagar med över 20 grader. Typisk jämtländsk sommar som den var förr men numera är det lite ovanligt. Men det är bara juni än så länge så värmeböljorna kan fortfarande dyka upp. Jag är gärna utan dem men lite färre skurar skulle jag tycka vore bra :D Pioner är verkligen vackra och vilka fina bilder det blev. Särskilt med den lilla besökaren. Väldigt fin bild på hundarna :D

    SvarSlett
  3. I love that picture of the three dogs sat in a row amongst the daisies. The peonies are lovely, and the bee is enjoying them.

    SvarSlett
  4. Pioner er vakre blomster :)

    SvarSlett
  5. Those are amazing photos and such beautiful flowers. Love the three dog portrait, outstanding!

    SvarSlett
  6. Bees, flowers, dogs and beautiful skies, what more could one ask!

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...