onsdag 24. juli 2019

Røsholmstranda med Frida


En ettermiddag før ferien tok jeg og Kjersti med oss valpene en tur på Røsholmstranda, slik at de kunne få testet svømmeferdighetene sine. Det er akkurat en måned mellom Frida og Bella, så de er ganske like i intensiteten sin når de leiker. Men det er ikke veldig lenge til før de ikke er så like i størrelse lenger.


Når en først skal nyte en ettermiddag ved fjorden, så må man passe på å kose seg skikkelig.


En liten svømmetur i Norges 5. største innsjø er en liten bagatell i disse jentenes liv. 


De hadde langline på seg, så de kunne få utfolde seg litt, men samtidig at vi hadde så si full kontroll på hva de foretok seg. Litt dumt om de ikke skjønte at de måtte snu når de svømmer på et forholdsvis stort vann. Men det hadde ikke gjort noe, for det var faktisk godt badevann.


Nesten så en angret på at en bare hadde vanlige klær med og ikke noe badetøy. 


Med over trehundre bilder i dag så må en være litt selektiv når en skal gå gjennom dem. Men det ble så mange som ble skikkelig bra. Skal jo noe til at ting ikke blir bra med valper som byr på deg sjøl til de grader.


Lite lykketroll


Da de hadde blasket rundt i vannet en stund så var det full fart på land.


Frida sitter til lading.


Frida har jeg vært så heldig å fått følge med på utviklingen til siden hun bare var noen dager gammel.


Med den farten Bella vokser så får selen til Ronja holde så lenge den holder, så har jeg en til som er litt større og en som er endastørre. Så om jeg skulle trenge en sele når hun blir voksen så får jeg kjøpe en da. Jeg har ikke tenkt å bruke sele så mye på henne, men den er en grei start når en har planer om å bruke kløv på henne. 


Skal finværet fortsette framover så skal en ikke se bort fra at det blir noen badeturer både på meg og på de firbeinte utover sommeren.


Plutselig fikk Frida helt raptus, det ble litt i overkant for Bella, for hun bare satt der og kikka mens Frida virkelig tok ut litt energi. 

 . 
Når Bella plutselig endte opp på ryggen i vannet så var det ikke noen mas det. Nei hun bare snudde seg rundt så hun kom seg på beina igjen så kunne de fortsette.


Kanskje jeg må begynne med å lage meg sånne quotes på valpebilder, tipper det hadde vært ganske ettertraktet. Men det må bli vinterjobb. Kan ikke sitte inne å gjøre det på sommeren.


Illsint labrador er ikke å spøke med, men Bella tok det med en klype salt.


Tipper det er en unge eller to som blir lei seg i morgen, for valpene samarbeidet utrolig godt om å tilintetgjøre dette sandslottet.


I kveldinga så kom sola for fult og valpene ble nok litt varme slik at det var godt med et bad til. De hadde jo ikke akkurat tørket etter det første ennå heller, så det var like greit å få skyllet ut litt sand fra pelsen.


Så må små pelsjenter legge seg til lading. Leiter på å være på stranda skjønner du...


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...