onsdag 10. september 2014

Foto shoot i byen


På formiddagen i dag dro jeg og mamsen til Hønefoss for å prøve å ta noen stilige bilder av meg.


Problemer med bilder er stort sett å finne en bra bakgrunn det går ann å posere ved.


Jeg hadde ikke helt ro i rumpa til å stå rolig så lenge om gangen, så vi tok en runde i byen for å se om vi kunne finne andre steder jeg kunne posere også.


Siden vi hadde hjemmelekse på agilitykurset, som var sitt og bli.Så trente vi litt bli i byen. Men det er jo så mange lukter der som er så kjempe gode og som jeg bare må sjekke ut.


Jeg fikk hilse på flere andre pelsdotter som var på luftetur med eierne sine i byen. I dag møtte vi bare små hunder. Var nok litt for tidlig å stå opp på de store kanskje?


Det var ikke så mange av trærne som hadde begynt å miste bladene, så vi får ta en tur om en uke eller to. 


Agilitykurset var skikkelig vanskelig i dag, det var så mange ting og huske på, så det gikk litt i surr for mansen. Hun måtte bruke begge armene og snu seg både hit og dit for å få meg dit vi skulle. Men til slutt så gikk det knallbra. Vi avsluttet med slalom begge veier, så nå begynner vi virkelig å få dreisen på det.


Siden det var så fint solskinn i dag, så satte vi oss ned i parken og koste oss en stund før vi gikk videre.


Når vi satt på krakken fikk mamsen øye på dette treet. Da tok det ikke lange tiden før jeg var oppe i det. Det kom en gammel mann forbi som stoppet og så på oss. Han syntes det var veldig kreativt å ta bilde av meg oppe i det treet der. Han hadde aldri sett en hund i noe tre tidligere. Bare pusekatter, og de hadde stort sett blitt jaget dit av en hund.... som om noen hund noen gang gjør noe så galt som å jage små pusekatter??? Spørs om den mannen må kjøpe seg nye briller!


Det var en stor fontene i denne dammen også, men det var så mye motlys så det var ikke så enkelt å få til noe bra bilde der.


Lenger bort i byen er det en ennå større fontene.


Så var det bare å finne bilen så vi kunne kjøre hjem...

4 kommentarer:

 1. Åh! Vilken härlig fotolavalkad. Jag får nog säga att bakgrunden spelar ingen roll bara DU är med på bilderna. Fast det blev ju riktigt fina bakgrunder som ni hittade. Du ser ju nästan ut som en fågelhund uppe i trädet... Kramis!

  SvarSlett
 2. Klättra i träd! Kul! Måste jag prova! Det var j'ättekul att få följa med dig och din Mamse på promenad hos er.......och du gör dig ju lika bra på bild som jag ;-)

  SvarSlett
 3. Vem tittar på en bakgrund när det är du som är förgrund! :D
  Du är allt väldigt snygg du, Ronja!
  Hm - har du lyckats klättra upp i det är trädet själv? Jag skulle aldrig ha lyckats, för jag har försökt många gånger, är lite smått avundsjuk på mina katter som kan. ;)
  (Matte säger att du nog fick lite hjälp, så jag ska varken vara avundsjuk eller försöka ta efter, säger hon.)
  Kasper

  SvarSlett
 4. Så spennende med by-tur da Ronja. Får nesten aldri bli med mamsen min i byen jeg, men nå skal jeg jammen mase litt på det altså! Synes dere hadde tatt masse kreative og supre bilder jeg, men du vet, vi cockere er jo nesten alltid fine på bilder da, siden vi er så fine i virkeligheten. Vofsekos fra Tassen

  SvarSlett

Alltid hyggelig å høre hva du synes om det du leser her. Hadde vært veldig fint med en kommentar i ny og ne... Det setter jeg stor pris på!