tirsdag 2. september 2014

Øver på BIS


Årets første høstmåned har startet.


I går dro jeg og mamsen på Handlerkurs med Lene fra kennel Lotcheck på Nedmarken. Vi fant ut at vi trente til den store BIS finalen på utstilling, for vi var ikke en eneste hund som var av samme rasen. Det var hunder som var både større og mindre enn meg!


Jeg ble bitte litt sliten altså når vi skulle løpe rundt og ha så mye å følge med på. Ja vi måtte forte oss inn og ut av ringen og værer klare med en eneste gang. Så skulle vi løpe fram og tilbake og rundt i ring. Men det ble mange godbiter på meg i løpet av kvelden da.


Det ble bare en liten runde før vi dro på kurs i går, så i dag ble det langtur i skauen. Jeg fikk lov å spise så mye blåbær jeg orket, så lenge jeg plukket selv.


På kurset i går fikk jeg og mamsen beskjed om at vi godt kunne lange ut litt mer og ikke trippeløpe. Så i dag så langet vi ut til den store gullmedalje. Men jeg ble litt ivrig og bykset av gårde, da sa mamsen at det var sikkert ikke sånn Lene mente...


Nå er det snart bading og klipping igjen, for på søndag så bærer det avgårde på utstilling igjen. Bare jeg og mamsen, det er skikkelig digg å ha mamsen helt for seg selv.


Når vi er på tur her hjemme, så er det greit at vi er flere som kan løpe om kapp, eller posere for mamsen.


Har blitt ganske flink på sånne selfier nå?


2 kommentarer:

  1. Enligt min bedömning är du fullärd nu!
    Kasper

    SvarSlett
  2. Jag tror att du grejar att bli bäst även utan övning men matten kanske behöver... Kramis!

    SvarSlett

Alltid hyggelig å høre hva du synes om det du leser her. Hadde vært veldig fint med en kommentar i ny og ne... Det setter jeg stor pris på!