fredag 18. desember 2015

Kveldstur i Oslo


Latterturen var rimelig grei, det var litt mangel på rutine på noen av dem. Da en hadde som hovedtema "salgprospekt av leilighet" og halve salen besto av eiendomsmeglere... En av dem snakket engelsk. Han hadde noen morsomme punkter, men kunne vel godt giddi å lært seg norsk for å underholde. Tommy Steine holdt humøret oppe mellom de andre, men når de på scenen skal ha publikum til å reise seg og klå på sidemannen, nei da blir jeg sittende. Man betaler da faktisk nok for stolen om man da ikke skal benytte seg av den engang. 


Det ble overrakt 45 415 kr til Plan og det samme beløpet til Unicef. Pengene skulle gå til å hjelpe flyktninger i nærområdet til Syria.

Etter pausen var det to stykker som faktisk var bra, og som jeg lo godt av flere ganger. Christian Mikkelsen og Ørjan Burøe. På raden foran oss satt Megleren fra Tvserien Lukket visning som går på Tv3, Espen Hordnes. Wov mindre enn 2 meter fra en kjendis, som jeg kjente igjen! Det er nemlig et fåtall av personer som går under kategorien kjendis, som jeg kjenner igjen, for å si det sånn. Det er ikke den gruppen i samfunnet jeg er opptatt av. 

Ikke nok med at jeg kjente han igjen, jeg snakket til og med med han. Noen lang samtale ble det ikke, men han takket for min gode omtale, om man kan si det sånn. I ettertid så kunne jeg jo lagt inn en forespørsel om å være med på en visning eller to? Ja siden han har område "dyre boliger på Oslo Vest"... Og i tillegg er daglig leder hos Privatmegleren. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...