tirsdag 15. desember 2015

Støtt en god sak


Christian Mikkelsen, Dex Carrington, Ørjan Burøe, Halvor Johansson og Rasmus Wold.
Konferansier: Tommy Steine



Naturlig morsom og med en timing som selv veteranene bare kan drømme om, fremstår Christian Mikkelsen som om han var født på en scene. Christian har føttene godt plassert i flere leire og erfaring fra standup, musikalsk humor, improvisert teater og revy! Dette viser seg igjen på scenen når han kombinerer parodier, karakterer og musikalitet med sine treffsikre observasjoner og poenger.

Vår kommende stjerne, som til tross for sin unge alder har rukket å opptre over store deler av landet! Vil du ha en varm, energisk og original komiker, eller en trygg, inkluderende og morsom konferansier, så er Christian det rette valget. Han går heller ikke av veien for å skreddersy kvelden til ditt selskap, for eksempel med spesialskrevne musikknumre eller karakter-sketsjer.


Den norskfødte amerikaneren Dex Carrington er en rutinert komiker som har opptrådt både i Norge og USA. Med en utstråling og karisma få kan matche, fungerer han utmerket som både komiker og konferansier.

Dex har nylig vært på turne rundt i Norge med soloshowet ”Great Dexpectations” og spilte for fulle hus både på Studentersamfunnet i Trondheim og Rockefeller i Oslo. Han har i tillegg holdt en rekke foredrag for bedrifter og universiteter rundt om i landet Dex er best kjent fra tv serien, ”Dexpedition” fra MTV og VGTV, som nå sendes i land over hele verden, blant annet Brasil, India og Australia. Da serien ble nominert til ”årets TV-serie” i 2012 skrev nettmagasinet Natt og Dag om serien at ”Dex har en perfekt balanse mellom sjarm og ADHD, kombinert med et sylskarpt hode (et av de kvikkeste vi har sett på TV på lenge)”. Utenom å underholde i andre TV-serier som ”Dex does the gumball” og stuntrapportering TV2´s ”Sommertid”, er Dex en meget dyktig stand up komiker med en sterk tilstedeværelse og intelligent humor. Med hjelp av hans crew fra TV-prosjektene kan han dessuten produsere internfilmer og annet videomateriale til alle slags arrangementer.


 

Ørjan Burøe er en dreven komiker og kanskje den eneste som lover kunden pengene tilbake om de ikke er fornøyd. Som han selv sier: Om dere ikke ler innen étt minutt er det noe galt!

Ørjan Burøe har lang fartstid på scenen, og vet alltid å sette ting på spissen med brodd og humoristiske vinklinger. Og han vet å presisjonsbombe publikum med poenger og gode historier - de fleste som krysser komikerens vei får passet sitt påskrevet når denne mannen står på scenen. Det være seg samboere, svigermødre, dørvakter, flyplassansatte, golddigger-jenter på Cosmo. Her blir ingen spart!


Halvor er allerede elsket av publikum, til tross for hans unge alder og relativt nye rolle i stand up-miljøet!

Halvor Johansson er relativt ny innenfor standupsjangeren, men har allerede gjort stor suksess på scener rundt om i landet, og det på rekordtid. Han er en av de yngste som blir brukt som konferansier på de største scenene i landet, som Latter og Stand up Bergen. I 2014 ble Halvor kåret til både "Standup Deluxe- mester" på standupfestivalen i Oslo og årets Skjemtegauk. En pris som kan skilte med tidligere vinnere som Stian Blipp, Vidar Hodnekvam, Christer Torjussen og Henrik Thodesen. Med naturlig sceneautoritet og sjarmerende fremtoning får Halvor publikum i alle aldre til å vri seg i latter.

Så gjenstår det å se om jeg er like fornøyd som kritikerne var med dem.

Førjulskos på årets veldedighet forestilling. Nå slipper jeg å få dårlig samvittighet når jeg sier nei til de som står å rasler med bøssene sine utenfor butikken eller kommer på dørene. I tillegg har vi vært på UrbaneTotninger i juli hvor inntektene gikk til Forut

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...