onsdag 9. desember 2015

Skyggen av gaupe!


I dag tok jeg meg en skikkelig fri dag. Ikke bare fra jobb, men en helt fri dag. Huset ble vasket i helga og i går kveld vasket jeg klær. SÅ i dag har jeg helt fri!


På veien oppover mot Holleia så kom det et kryssende spor, det var ikke akkurat små poter. Så jeg fikk Mounty til å gå forbi så jeg fikk noe å sammenligne med. Sporet hans så jo nesten ut som en guttunge i forhold.


Sporet er 13 cm på det bredeste


Her er de litt ispedd noen hundespor, men de skiller seg tydelig ut. Etter litt diskusjon på FB, så er konklusjonen klar. Gaupa har vært på besøk. 


Det første som slo meg var at det var gaupespor siden det var mye rundere enn hundesporet. Jeg tror ulven har mye mer avlange poter som hunden. 


Tessy & Lady

Litt småtåke og skyer i dag, så den helt store solskinnsdagen ble det ikke. Men hva kan man vente når det er flere varmegrader og bare holke?


Plassering i forhold til hverandre er viktig når man skal ta bilde. Ellers kan perspektivet gi litt synsbedrag...


Det ble litt titting etter juletre, men de jeg fant som var fine var jo så høye. Det er jo toppene på trærne som er de fineste, kanskje en er så heldig å få med noen kongler på kjøpet.


I går kveld satt jeg å laget ferdig innlegg for 2016 i bloggen for gamle værmerker, så nå har jeg over 100 innlegg i kø det kommende året. Visste ikke at det fantes så mange gamle værmerker jeg da, men primstaven er rimelig full den også. Alle disse værmerkene er tagget med primstav, om de er på den eller ei. Kjekt å få samlet dem på ett sted i ettertid.

2 kommentarer:

  1. Visst är det spännande med nya spår i skogen... Kramis!

    SvarSlett
    Svar
    1. Greit å vite hva salgs dyr en er på tur med

      Slett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...