lørdag 4. mars 2017

Ein gewöhnlicher Samstag


Det har blitt en vane nå på lørdager at jeg vasker huset og går en skitur med hundene etterpå. Så er det på tide med litt dusjing før matlaging. I dag ble det bading av Lady og Tessy, nye tepper i burene deres, slik at løpetiden ikke henger så veldig igjen. I morgen blir det en test for å se om Mounty er noe særlig interessert. Er han ikke det, så kan de være i hundegården når jeg er på jobb på mandag. Han har startet med å spise normalt igjen noen dager, så da tyder det på at det verste er over.

Det har ikke blitt noen oppsummering for februarcachingen min, men jeg har da fått tettet fire kalenderhuller forrige måned. Denne måneden har jeg tettet et hull, så dette tyder bra. Om jeg klarer å tette 3-4 huller hver måned så tar det ikke så mange årene før jeg er forholdsvis ajour.


Merethe kom hjem med Marius i helga. Da hadde hun med seg et knallfint morsdagskort til meg. Hun hadde laget kort til mamma sin bursdag også. Innbydelsene til Patrans konfirmasjon er klare, så nå må hun skrive på dem selv. Knallfine ble de også, så jeg får ta bilde av dem før de blir levert ut. De bør jo ut snart siden det er allerede i slutten av mai.


Vennskap er et arrangement der man prøver å gi små tjenester til gjengjeld for store.


Mounty er veldig oppmerksom med å dele ut små oppmerksomheter til jentene. Ronja er vel den som setter mest pris på kosen hans. 


I morgen er det spådd snø hele dagen, da kan det bli noen spennende motiver å ta bilde av. Kanskje jeg skal ta med hundene på en skautur, ikke sikkert det blir veldig lang vinter så da er det greit å ha noen snøbilder mens det er vinter.


Nå er det bare å nyte lørdagskvelden og lade opp til en lat søndag... må jo ha litt vinterferie jeg også!


1 kommentar:

  1. Klart att man måste vara uppmärksam på tjejerna. Jag försöker alltid visa att jag är intresserad men ofta blir jag utskälld som tack. Speciellt av de som är små... Kramis!

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...