fredag 24. mars 2017

Endelig helg!


I dag smakte det skikkelig med helg. Merethe kom hjem i går for hun hadde tannlegetime, mens Marius kom etter jobb i dag. Etter middagen ble det snakk om der Marius kommer fra og så ble det nevnt et flyvrak. Der hadde jeg tilfeldigvis plukket opp at det var en cache. Marius ble litt ivrig og plutselig hadde han laget seg en profil og var klar for geocaching.


For at han skulle skjønne litt hva det var og hva han kunne finne ute i skauen, så ble det en runde i nærmiljøet i kveld for å plukke noen av mine og noen andre sine i nær omkrets. Det var ikke mye hjelp han fikk for å finne dem, om de var store eller micro så var de ikke så vanskelige før han fant dem.


Siden de bor så sentralt så kan han bare sykle rundt og virkelig sanke bokser. Han lurte på om vi skulle konkurrere og da hjelper det ikke mye at jeg leder med 800 bokser er jeg redd. På en ettermiddagstur med sykkelen så har han raskt både 10 og 20 stykker. 


Jeg ble kvitt noen sporbare som jeg plukket med meg fra Svelvik, men endte opp med to nye fra TB-hotellet på Veme. Har jo planer om å ta meg en liten runde med det nye kamera i morgen, så da kan jeg kanskje plukke en boks eller to for å bli kvitt en av de nye også. Jeg har tenkt en runde på onsdag også, så de skal nok få flytte inn i en cache ganske snart.


Siden det er så mage timer forskjell på Malaysia og her så er det ikke mye å høre til Leif, men om en ukes tid er han hjemme igjen. Har sett litt nærmere på kamera i dag og prøvd litt mer, men bare inne. Kan jo ikke bare vase ute når Merethe var hjemme og middagen skulle være klar til Marius kom. Cachetur i mørket blir det lite bilder av.


Så dette er en av de siste innleggene med bilder fra det gamle kamera. Må jo bruke opp de først...


De siste dagene har det blitt litt lite på hundene, så i helga får de bli med på en skikkelig runde tenker jeg. Har iallefall håp om å finne noen vårblomster. Hestehov og blåveisen har dukket opp flere steder har jeg sett på FB, nå gjelder det bare å finne dem for meg også.


Sist jeg vaset grøftelangs så plumpet jeg skikkelig, ikke fant jeg noen blomster å ta bilde av heller, så bedre lykke neste gang tenker jeg og Ronja.


4 kommentarer:

  1. Det verkar smittsamt det där med cacher. Snart kanske hela flocken irrar runt och letar och gömmer cacher... Kramis!

    SvarSlett
  2. Oj vad mycket snö ni har kvar.

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...