onsdag 24. april 2019

Tur med Gant


Påsken ble avsluttet med en skikkelig runde i Hønefoss sammen med Kjersti og Gant på mandag. Vi skulle møtes på Stadion som vanlig, der viste det seg at det skulle være kamp. Men vi var tidlig ute så det var ikke trangt om parkeringen enda.


Vi gikk lenger enn vi pleier å gå. Vi endte opp på Hovsenga før vi snudde og gikk veien tilbake til Stadion igjen. Da var akkurat kampen ferdig, så vi rakk å dra før alle andre skulle dra også. Vi fikk en drøy tur på vel to timer og litt over ei mil lang. 


Siden gradestokken viste over tjue grader så var det godt for hundene å få seg noe kaldt å drikke samt avkjøle seg litt med å vasse i elva. Gant storkoste seg sammen med Tessy og Hailey.


Elva var ikke særlig dyp, så det ble ingen svømmetur på dem. Men Tessy la seg ned for å prøve å dukke skikkelig.


I går var første dagen på jobb etter ferien, det var litt hardt å måtte opp ti på seks igjen iforhold til sånn ved ni tiden. Men det går seg vel til igjen, neste uke er det også bare fire arbeidsdager, så det blir en myk start framover. 


Etter jobb dro jeg og Patran på besøk til Kennel Fonkebakken, der jeg kjøpte min første flatvalp. Det ble en 100 bilder av dem, så vi får se når jeg får gått gjennom dem og laget et innlegg. Forøvrig så er det igjen en hannvalp som er ledig til det riktige hjemmet. Bare å ta kontakt om du er interessert.


Takk for turen Kjersti, godt å lufte tanker og løse verdensproblemer på høyt nivå til tider. Det ble ikke så mange bildene på turen, men det beviser vel bare at vi har mer enn nok å drive med når vi rusler. Blir nok snart en ny tur og en ny valpetitt. De vokser så utrolig raskt og vips så er de ute av valpekassa og inn i nye hjem. Tror Kjersti har igjen ei tispe til det riktige hjemmet også.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...