mandag 1. april 2019

Våren er dokumentert


Ny måned og ny utfordring. Jeg er ikke helt enig med meg selv om jeg liker utfordringer, men et mål og strekke seg etter er jo greit å ha. Siden marsmålet gikk rett i boks, så må jeg vel finne på noe annet i april. Jeg skal fortsette å dokumentere distansen jeg tilbakelegger, for jeg har jo et mål for hele 2019. Så det ble litt tenking før jeg fant ut hva jeg skulle med april. 


Restriksjoner på spising er ikke påskemåneden den rette å velge. Men mente å huske at Nøve hadde en plankeutfordring for en stund tilbake. Denne utfordringen skal gjøres i løpet av 4 uker, for å se kroppen min forandres som det heter i reklamen jeg fant på nettet. Planen for de 30 dagene fungerer slik:


DAG 1 og 2 – 20 sekunder.
DAG 3 og 4 – 30 sekunder.
DAG 5 – 40 sekunder
DAG 6 – hvile
DAG 7 og 8 – 45 sekunder
DAG 9 til 11 – 60 sekunder
DAG 12 – 90 sekunder
DAG 13 – hvile
DAG 14 og 15 – 90 sekunder
DAG 16 og 17 – 120 sekunder
DAG 18 – 150 sekunder
DAG 19 – hvile
DAG 20 og 21 – 150 sekunder
DAG 22 og 23 – 180 sekunder
DAG 24 – 210 sekunder
DAG 25 – hvile
DAG 26 – 210 sekunder
DAG 27 – 240 sekunder
SISTE DAG – hold stillingen SÅ LENGE DU KLARER!


Eller en litt annen vri, hvorfor ikke stå så lenge en klarer hver dag? Det har sikkert noe med treningsoppbygging og restituering av kroppen i sånne treningsguruers opplegg. I dag er det ny måned, så da får jeg se hvordan formen er. Jeg burde da klare litt mer enn 20 sekunder, det er jo ikke lenge i det hele tatt.


Du er spent nå på hva dagens resultat ble tenker jeg... Konklusjonen er vel at jeg er skikkelig sprek til aldri å ha gjort dette tidligere. Tiden ble to minutter, altså 120 sekunder og jeg hoppet rett til dag 16-17. Så nå må jeg innrømme at jeg er bitte litt spent på progresjonen iløpet av april. 


I går ble turen lagt rundt om Veme i nydelig solskinn. Litt sølete var det, for til tross for at klokka ble stilt en time så var det ikke særlig frosset på bakken. Men etter to timer var vi hjemme igjen og jeg tok meg litt mat før det var på tide å laupe litt. Jeg var nemlig bedt på vafler når jeg kom med valpegrinda som Chilli skal låne til valpene sine.


Isen på elva er borte og vannet flømmer rimelig bra allerede. Når all snøen i fjellet smelter også så blir det nok en bitte liten flom regner jeg med. Hestehoven står standhaftig i grøftekanten på måsasia, snart er de i hopetall her også ikke bare på solsiden.


I dag ble bilen levert til reparasjon etter at denne latesomnormannen kjørte på meg når jeg skulle hjem fra jobb for noen uker siden. Så når bilen ble levert på Opel, så fikk jeg denne som lånebil fra Avis. En ting er helt klart etter noen mil i denne her. Sånn bil skal jeg aldri ha! Jeg handlet inn til kantina på jobb, da hadde jeg full koffert og fult baksete. Bitte liten sak som jeg sikkert blir som en sardin på boks om jeg kolliderer. Så jeg krysser fingrene for at det ikke skjer noe denne uka, bilen min skulle være ferdig før helga. 



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...