lørdag 19. oktober 2019

Et lite rykte


ISBN 978-82-419-1591-8 på 393 sider. Et lite rykte kan ende med å endre liv...

Forfatter Madeline King skriver på en ny roman, og den har potensial til å bli en bestselger. Men Madeline er vettskremt, for i desperasjon etter å blåse nytt liv i forfatterskapet har hun gjort noe hun ikke burde. Hun har basert boken sin på en utroskapsaffære som bestevenninnen Grace i all fortrolighet har fortalt henne om.

Et rykte begynner å svirre på Nantucket. Forholdet mellom venninnene settes på prøve, og de forsøker å gjøre opp med hverandre, men sannheten kan til og med være verre enn ryktet sier... En fantastisk historie om hvordan et lite rykte kan påvirke alle aspekter ved ens liv og livet til alle rundt.

Ei bok full av hverdagslige hendelser fortalt fra forskjellige mennesker som er involvert i hverandres liv på ei lita øy. Hverdagslige saker som er full av små valg som har stor innvirkning på utfallet i hverdagen og ikke minst får konsekvenser for resten av livet deres. Ei bok som viser hvor raskt rykter spres om de er sanne eller ei. Jeg likte boka veldig godt og en kan jo tenke litt tilbake på seg selv.

Hvor enkelt er det ikke å velge gal sti når en blir fristet... 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...