fredag 18. oktober 2019

Krystallpendel


Når Patran kom hjem fra USA så hadde hun med en pendel til meg. En grå krystall som var klar på ene siden og så ut som metall på andre siden. Den hang i kjede så en kunne ha den rundt halsen. Jeg tok den på meg og etter et par dager så skulle jeg ta den av for å ta bilde av den. Jeg hadde tenkt å bare holde den så jeg kunne ta bilde mens den hang. Dette gikk ikke, for pendelen begynte å svinge voldsomt med en gang. Jeg stoppet den, men fikk ikke kamera til å fokusere før jeg la den fra meg. Men det var ikke sånt bilde jeg ville ha av den. Det endte med at jeg tok bilde av den når den hang rundt halsen min. Jeg har vel alltid vært litt "alternativ" og syntes det som var uforklarlig har virket spennende. Så da skal jeg ikke kimse av en krystallpendel som hun kjøpte av en indianer. Kanskje den er ment for meg?

Slik bruker du en pendel som hjelp til å ta avgjørelser i hverdagen og ved spesielle situasjoner. En pendel er ett personlig verktøy du ikke låner bort til noen. Du etablerer et forhold til den før du begynner å bruke den, så den vil ikke være til nytte for andre. Den er også en del av deg og det er ingen andre som skal berøre den. Bare du.


For å aktivere en pendel til ditt eget bruk skal du tegne en sirkel på et papir og holde pendelen i snoren midt over sirkelen. Du skal så stille tre spørsmål og få tre svar. Det ene er ja, det andre er nei og det tredje er kanskje. Det er kun disse svarene du kan få når du bruker den. Skriv ned resultatet så du ikke glemmer det.

Da får du svar du vet stemmer og du kan se retningen. Som oftest får du klar beskjed med en gang hvis spør høyt, bestemt og tydelig. Så kan du holde pendelen over det du vil ha svar på og få svar, eller spørre om andre ting du lurer på. Etter hvert får du taket på det og du vil helt sikker ha mye glede av pendelen din.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...