søndag 19. desember 2021

Uka som gikk #50

måneskinn elv sogna

Ukens energipåfyll
Var vel egentlig fredags kvelden på tur med Ingun i fullmåneskinn. Det var så lyst at det var bare å knipse i vei. Det ble mange bilder som jeg ble knallfornøyd med. Det er gøy når en knipser og tror bildene bare blir litt "så der" også viser det seg at de blir veldig bra.

leonberger

 Ukens julestress 
Nei som du ser så har vi tatt det rimelig rolig denne uka. Det er ingen grunn til å stresse seg opp selv om det er ei ukes tid eller så til jul. 




Ukens tanke 

hjemmekontorbingo

Bare en liten tanke nå som det oppfordres til hjemmekontor igjen...

Ukens favoritt dag 

badeskum SPA

Adventskalenderen jeg fikk av Patran kommer stadig med flotte overraskelser. 

Ukens irritasjon 
Det fikk jeg vel virkelig tømt meg for på onsdag, i dagens innlegg. Jeg skreiv om alt jeg er lei og som jeg virkelig har fått mer enn nok av for øyeblikket. Jeg forventer ikke å bli tatt hensyn til, om jeg har tatt valget å ikke vaksinere meg. Jeg har ikke vaksinert meg fordi jeg er engstelig for hva som er i vaksinen, men er betenkt over langtidsvirkningen av denne vaksinen. Jeg er ikke mer smittsom for andre enn de som er vaksinerte, så jeg bidrar vel på lik linje med alle andre for å beskytte andre. Jeg blir provosert av alle flåsete bemerkninger både for og imot vaksiner. Jeg har tatt et bevisst valg for mitt ståsted.

Ukens arbeid 

adventsstjerne

Begynner å merke litt at året nærmer seg slutten og revisorene skal ha tilsendt både det ene og det andre. Begynt å telle ned dagene til jul og ikke minst juleferien. Gleder meg til dager uten vekkeklokke, dager med turer med hunder og fotoapparat. Jeg har en ganske variert hverdag da jeg stort sett fikser noe og ordner noe. Denne uka har jeg både fikset hurtigtester og laget annonse til en stilling i produksjonen i tillegg til alt det andre jeg vanligvis gjør. 

Nå er det tre ledige stillinger hos oss: Innkjøper med logistikk, produksjon og lager, samt en som skal jobbe sammen med meg. Søk da vel...

Ukens skravleturer

vinterlandskap

Det har blitt noen turer denne uka. Mandag ble det tur med Ingun rundt om Bjørneplassen. Når jeg var nesten hjemme igjen møtte jeg Ulf som var ute å luftet den firbeinte. Så ble det litt skravling der også. På tirsdag ble det tur om hengebrua med Ingun. Når jeg sto i vegkrysset og ventet på henne så sto Nina og Bente med den firbeinte og avsluttet runden sin. Da ble det skravling fram til Ingun kom ned bakken.

Ukas fullmåne


Det er ikke bare etter at det er mørkt fullmånen er fin, den gjør seg når blåtimen er i ful oppstart også. Slike dager er det bare å nyte, det er ikke så mange av dem. 

Adventshimmelens nye stjerne

haglebu flat coated retriever

Lørdagens planer ble brått endret da Tessy var syk da jeg sto opp. Ville ikke spise og peste mye. Det ble dyrlege tur isteden og adventshimmelen fikk en ny stjerne. Takk for alle gode minner med deg. Du forlot denne verden like brått og uventet som du kom inn i den. Tessy ble født bak i bilen min med Merethe som jordmor. En helt unik hund som sorterte de hun ville bli venner med. Du vil være et stort savn Tessy. Selv om jeg har mange, så har jeg ingen å miste.

Ukens tankeadspredelse

hest

Lørdag inviterte Helle på middag. Jeg svarte ikke engang på det spørsmålet, men sa at jeg trodde dyrlegen ble neste stopp isteden etter frokost. Når alt var over og Tessy var vel i jorda, så tenkte jeg på invitasjonen jeg hadde fått på morgenen. Så jeg takket ja om det ikke var for seint allerede, så hun hadde andre planer for middagen. Det ble en veldig hyggelig kveld tross alt, og jeg inviterte meg selv med på kveldsstellet hos hestene. Follow Me er en skikkelig kosegutt på 27 år. Det kommer til å bli tomt det, når hans tid kommer.

Ukens anbefaling 

leonberger

Lag deg en god dag, man skal kose seg i hverdagen og ikke minst man skal nyte livet. Det gjelder hele året, ikke bare når det er jul.

Ukens generelle tips



1 kommentar:

  1. Åh, det gör ont i hjärtat att läsa om Tessy <3 Ni har många fina upplevelser tillsammans och du har massor av härliga minnen av henne. Sorgligt men det är något man måste vara beredd på tyvärr.
    Jättefina bilder från din vecka.

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...