fredag 10. desember 2021

14 dager til jul

pusekatt katt pus kattepus

Endelig fredag igjen og snart halvveis i desember også. Julesnøen har kommet og jeg håper den varer jula ut i det minste. Men det er spådd mildere vær framover. Æsj er det eneste å si til det. Nå er det kommet såpass at det snart blir skiføre. Det er noe julemarked i Hønefoss i morgen tror jeg, så kanskje det blir bytur på meg og Bella i helga.

pusekatt katt pus kattepus

Lurven er ikke helt begeistret for nisselua, han ville definitiv aller helst sove videre uten forstyrrelser. Men siden jeg plaget Daisy forrige fredag så fikk det bli en ny katt denne fredagen. Aller helst skulle jeg fått til et nisseluebilde av katten ute i snøen. Men da må jeg nok inn i arkivet, for Oliver var jo med ett år som jeg var i skauen med hundene og nisseluene.

pusekatt katt pus kattepus

To uker igjen til julaften, hva har du igjen å gjøre før du er klar til julaften? Jeg har igjen en gave å kjøpe. Jeg veit hva jeg skal ordne, det er bare det å gjøre det liksom. Men jeg har ikke vært på de kanter på lenge, så jeg får kanskje ta en liten kjøretur i helga. Ellers er jeg ferdig, for maten er det litt tidlig å handle inn ennå. 

pusekatt katt pus kattepus

Feline Friday er enkelt å bli med. "Alt du trenger å gjøre er: Legg ut et bilde, tegning, tegneserie eller video av en katt (de kan være dumme eller søte). Sørg for at du legger igjen en lenke til innlegget ditt, så besøker jeg ditt Feline Friday-innlegg. Hvilken bedre måte å starte helgen på enn med en katt!"

pusekatt katt pus kattepus

Det er Fem en fredag med Elisa Matilda, i dag. Om du går inn på hennes side så kan du se flere som er med på dette her, kanskje det frister deg også? Det har fristet meg mange ganger, men sist uke fristet det ikke lenger. Uka føre hadde nemlig Elisa Matilda slettet linken min på  sin side. Noe av det som er gøy er jo at en kan gå inn og se hva andre har svart på de samme spørsmålene. Jeg kan ikke skjønne at jeg har svart så feil på innleggene at jeg ikke fortjente å være der. Jeg hadde spredt spørsmålene i innlegget mitt, men det står da ikke noen steder at jeg må svare på de samlet. å nei jeg tror ikke det blir fem en fredag på meg på en god stund. Hvorfor skal jeg linke til hennes side om hun fjerner linken min?

pusekatt katt pus kattepus


* *

9 kommentarer:

 1. Heheh! those photos made me smile happy Christmas Lurven heheh!

  Have a santahattastic weekend 👍

  SvarSlett
 2. Så fin han er med nisselue på. Det er godt gjort å få tatt et bilde med lue på. De vil helst ikke ha den på.
  Ja, nå kommer mildværet, æsj...

  SvarSlett
 3. I've never had a kitty that would let me do dress up of any kind. Great shots.

  All I have left to do is grocery shop for our dinner. I'm all done with everything else.

  Thank you for joining the Feline Friday Blog Hop.

  Have a purrfect Feline Friday and weekend, Lillian. Scritches to all your furbabes. ♥

  SvarSlett
 4. oh, such lovely scenes with your cats 🐈🐈🐈 yes, we have one cat, too 😁

  Thank you for hosting.

  SvarSlett
 5. Lurven kanske inte tycker att det är jättekul att posera med tomteluva men bilderna blev väldigt bra i alla fall :D
  Jag har inte mycket jag måste fixa till jul. Mina barn sa för flera år sedan att de tyckte att vi skulle sluta med julklappar så det är bara mat och pynt som ska fixas. Pyntningen är klar och en del mat förberedd. Resten hjälps vi åt med. Nu ser jag fram emot en lugn och skön jul med kramar och mys och kanske långa promenader :D

  SvarSlett
 6. Lurven looks adorable as Santa.

  SvarSlett
 7. Although Lurven may look a bit uninterested, we think he's truly anxious for Santa's arrival ... they are charming photos of him. (We also loved all the "holiday woofies" in your previous post.
  And thank you for coming to visit us ... Happy Christmas, Ann and June

  SvarSlett

Legg igjen en liten hilsen, det hadde vært hyggelig...