lørdag 11. desember 2021

Planløst

 golden retriever falatcoated retreiver

I dag er en planløs dag, like planløs som hele 2022 er for øyeblikket. Det er ikke godt å legge noen planer når en planlegger valper og løpetiden ennå ikke har startet. Siden både Ronja og Tessy har hatt og holder på med løpetid så er det bare å vente på de to siste. Planen er januar, men det er heller uvisst, det er av erfaring. Siden Bella ikke har antydning i dag heller, så går jeg i det minste klar av parring på julaften. Jobbmessig så hadde det paset best i romjula, da har jeg tatt de siste feriedagene mine.

leonberger golden retrieer flat coated retriever

Jeg har satt på en vaskemaskin, så når den der ferdig så blir det tur på hundene. Greit med en tur i dagslys for en gangs skyld. Litt ensformig med bare turer i mørket. Når det er tur med Ingun så er det fult dagslys omtrent, for hun har hodelykt som lyser til månen omtrent. Jeg har med meg ei lita lykt i lomma når jeg går aleine, bare om en skulle måtte ha litt lys for å sjekke ting.

leonberger golden retriever flat coated retriever

Resten av året skal jeg bare gjøre må ting, ikke burde ting. Jeg skal rett og slett bli skikkelig lat resten av året. Neste helg kommer Merethe og Marius, så dermed trenger jeg ikke vaske denne helga. Tessy er ikke helt ferdig med løpetiden, så da kan en like godt vente litt. Jeg har de nede når de har løpetid, så da er det meste griset unna soverom, stue og kjøkken.

leonberger

Det er også  en av singellivets privilegier. Jeg trenger ikke gjøre husarbeide før jeg har lyst. Jeg trenger ikke gjøre noe egentlig. For alt man gjør, så tar man et valg. Og når man tar valg så velger man ikke hva man skal gjøre eller ikke. Nei man velger konsekvensene av at man gjør eller ikke gjør ting.

flat coated retriever

Kanskje jeg skulle ta meg en runde med fotoapparatet i dag, for til uka er det spådd mildvær og da detter all snøen av trærne og julestemningen forsvinner igjen. Jeg kunne kanskje trengt noen bilder til med nisseluer også. Det er tross alt noen uker til før det er slutt på jula. 

golden retriever

I hele 2022 skal vi feire frivilligheten - Norges største lagarbeid - og få enda flere med på laget. 

Jeg tar den helt ut, så alt jeg gjør i 2022 er frivillig... Hvert år feirer vi FNs internasjonale dag for frivillighet 5. desember, med priser, fest og markeringer på Frivillighetens dag. I år slås denne markeringen sammen med den offisielle åpningen av Frivillighetens år 2022.

5 kommentarer:

  1. Kanske är det behov av lugn som gör att jag oftast har behov av att brodera i december. Fungerar bra med skidor på TV :)

    Ha det gott! Carina

    SvarSlett
  2. Så bra med et år hvor alt er frivillig.
    Da er det mye jeg ikke skal gjøre :)

    SvarSlett
  3. Det är skönt att vara lite lat och inte planera in så mycket ibland. Men hos dig händer det nog mer än hos mig eftersom dina hundar och katter alltid har något för sig :D Bilderna är så fina och de är så duktiga som sitter snällt och poserar.

    SvarSlett
  4. Så spännande, tolkar det som du tänkt skaffa valpar med dina hundar? Jag tänker ibland att jag missuppfattar på grund av skrivande språk i norska, jag har helt klart lättare att förstå rätt när det kommer till talat språk ��

    SvarSlett
  5. Låter som en härlig ambition (även om det låter svårt att kombinera med att skaffa valpar). Charmiga bilder på dina hundar.

    Allt gott. Ulrika

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...