onsdag 15. desember 2021

Ferdig snakka!

cocker spaniel

Nå kjenner jeg at nok er rett og slett nok, og som ei på jobben sa... jeg tror ikke jeg blir helt rebell, men nå begynner det å bli bra. Jeg for min del har nok en stor tiltro til å bli skikkelig rebell og banne så både en nordlending og en sjømann blir flau. Når landet nå stenger ned igjen for N't gang.

leonberger

Toppen av kransekaka synes jeg er at de gir de uvaksinerte skylda. De nekter å innse at de har mye av skylda selv. Hvorfor åpne grenser for annet enn ytterst nødvendig reise? Hvorfor la folk innvandre, når det er i innvandrermiljøer det er mest smitte. Hvorfor pøse på med den ene vaksinen etter den andre når folk blir både smittet, syke og smitter andre selv etter tredje dosa? Er ikke de uvaksinerte sin skyld da veit du.

leonberger

Når en for snart to år siden fant ut at en hadde litt liten kapasitet på sykehusene, og nå er situasjonen den samme to år etter? Men klart det er de uvaksinerte sin skyld at helsefolket ikke har det som plommen i egget. Ikke de som styrer pengeflyten her i landet. Innimellom så har jeg lyst til å ha med en rull gaffatape når politikere snakker om bare litt til med denne dugnadsånden. Nei jeg stemmer for litt franske tilstander, litt middelhavstemperament, demonstrasjoner og opptøyer. 

leonberger cocker spaniel

Jeg liker ikke å bli fortelt hva jeg skal gjøre og ikke gjøre, hva jeg må og ikke må. Jeg liker ikke å innfinne meg med ting som ikke har en logisk sammenheng. Nei skal de gjøre noe så får de stenge ned hele verden i to uker. Uten unntak av noe slag. To uker klarer folk å ikke gjøre noe, ikke reise, ikke gå på besøk... Om alle bodde på jobben som måtte det og alle holdt seg hjemme fra skole, jobb og sosiale aktiviteter i to fattigslige uker. Men med den rulleringen styresmakene verden over så har vi en evigvarende rullerende smitte. Joda Svartedauen gikk over den også... på sikt.

leonberger cocker spaniel

Nei jeg har ingen forståelse for andre, jeg har ingen empati, sympati, medfølelse eller noe annet med noen akkurat nå. Nei nå skal jeg bli rebell, demonstrant og lage opptøyer. Klart jeg burde sikkert bodd litt mer sentralt, det har liksom ikke den helt store innvirkningen med demonstrasjonstog rundt Bjørneplassen eller om hengebrua. Men man vet ikke sikkert før man har prøvd det. Så i kveld blir det fakkel tog og rosetog eller hva faen som virker. Jeg vil ikke mer! Jeg vil ingen ting uansett hva du foreslår. Jeg er blitt rebell for jeg er så fedd up av alt av såkalte glupe ideer og solidariske holdninger. 

golden retriever

Våkne opp verden, steng ned, lukk grenser, lås dører... og vent på døden. Den kommer før eller siden, en ting som er sikkert det er at vi alle skal dø. La oss nå ha det litt gøy mens vi venter!

flat coated retriever

 

3 kommentarer:

 1. OMG - so much snow! In Helsinki we have practically none. Your doggies are so, so sweet ❤️ But I think that enough is enough! In any case - Good jul!

  SvarSlett
 2. Så fine bilder av hundene dine.

  SvarSlett
 3. The snow is beautiful and your posers are most adorable in their Santa hats. Well done.

  Have a fabulous day. Scritches to the furbabes. ♥

  SvarSlett

Legg igjen en liten hilsen, det hadde vært hyggelig...