tirsdag 21. desember 2021

Bella i fri utfoldelse

leonberger

Er det noe Bella liker så er det fri utfoldelse i skauen, eller på jordet når det er en mulighet. Med adgang forbudt hele våren og sommeren, er det knall når åker'n er treska og det er fritt fram på jordet igjen. Nå begynner det å bli såpass med snø, at skiene kan finnes fram. 

leonberger

Det er egentlig bare å passe seg når hun virkelig setter igang. For da er det full fart og hun er ikke direkte flink til å se seg for heller. Tessy er ikke fult så begeistret over å bli dratt inn i leiken. så da hender det at Bella får så øra flagrer uten at det tar nevneverdig tak.

leonberger

Det har blitt mye bruk av fotoapparatet i det siste. Med litt dagslys og noen som er villige til å posere bitte litt foran kamera så er det utrolig hva man får til om man vil. Bella er ikke så interessert i å posere, så da blir det litt mer i farta bilder. Ikke like enkelt å få de tydelige når blåtimen nærmer seg. Men jeg er forholdsvis fornøyd med kamera mitt egentlig. Tror nok heller det er bruker feil enn kamera feil om bildene ikke blir slik jeg forventer.

leonberger

Nå som det har vært fullmåne så har jeg vært ute med kamera på kveldstid også. De bildene kommer en annen gang, for det ble overraskende mange fine da også. Da tok jeg ikke bilder av hundene da, de må stå rolig om man skal ta bilder av dem i måneskinn.

leonberger

Når man får til å ta bilder når det liksom er litt "liv" i bildene så blir jeg godt fornøyd. Bare vi bikker nytt år nå, så vårsola gjør seg litt gjeldene. Da e det virkelig en fryd å knipse ivei. Egentlig er det veldig gøy å ta bilder. Så om det blir valper til våren, så blir det nok bitte litt valpespam her. Jeg er glad for at løpetiden ikke har kommet ennå, da har jeg unngått å måtte være borte både julaften og nyttårsaften. Om det drøyer til litt ut i januar, så  går det klar av årsoppgjøret også. Da har jeg vel hatt skikkelig flaks.

leonberger

Livet går seg liksom litt til, men en merker jo at det er ei som mangler her. Det er tomt og stille, for nå er det bare Ronja som snorker bitte litt på kveldene.

leonberger

Nå er det bare å ta fatt på de siste arbeidsdagene før jul. Blir helt greit å ha litt ferie før årsoppgjøret starter kjenner jeg. Det setter hundene pris på også, for i januar er det litt kjipt å være hund her. Det blir noen lange arbeidsdager og ikke fult så lange turer til kvelds. Men før det så skal jula nytes. Nå er det bare i dag og to og e halv arbeidsdag til før det er jul.

leonberger

 Juhuuuuu!

grankvist

Mildværet sveipet innom i helga, så nå er det ikke fult så mye snø på kvistene lenger, men helt bare er ikke alle.

golden retriever

Det går forholdsvis greit å vabbe rundt i skauen ennå, men skal en ha seg sti i vinter så må man legge grunnlaget nå. Om det kommer 20 cm til, så er nok løpet kjørt for å lage sti. 

leonberger

Bella bompet bort i ei halvstor gran og snøen røss nedover både meg og henne. Godt en ikke hadde hestehale, så slapp jeg i det minste å få fullt av snø nedover nakken. Denne gangen i det minste.

snølandskap

Hver årstid sin sjarm. Helt greit om vinteren om det ikke blir alt for kaldt. Noen kuldegrader er greit så en kan være ute noen timer uten å bli iskald.

kvist

Første natta Tessy var borte stilte Bella opp og ville være med Hailey ned for å sove nede. Det har aldri skjedd tidligere. Bella liker seg ikke nede og klatrer over grinda i trappa så fort jeg snur ryggen til. Blir litt spennende å se om denne vanen hoder seg gjennom jula også.

leonberger golden retriever10 kommentarer:

 1. ...having fun in the snow! By Christmas our snow will be gone, enjoy yours!

  SvarSlett
 2. Happy Funny Merry Christmas Tuesday to you:-)

  SvarSlett
 3. Such great action shots and beautiful snowy scenes!

  SvarSlett
 4. Love the actions shots. You're amazing with your camera. Action shots are tough to get.

  Your pups love the snow and it shows.

  Thank you for joining the Happy Tuesday Blog Hop.

  Have a fabulous Happy Tuesday, Lillian. Scritches to all the furbabes. ♥

  SvarSlett
 5. They are so happy in the snow -- and it is beautiful. Your action shots are so interesting and so well done. I need more practice (and less shaky hands)! Thank you and I hope your Christmas is happy!!

  SvarSlett
 6. Härliga bilder på härliga Bella som verkar ha hur mycket energi som helst :D
  Du får gärna ösa på med massor av valpbilder när det blir dags för det. Jag kan inte få för mycket av sånt :D

  SvarSlett
 7. Love the action shots and magical snowy scenes.

  Have a wonderful Christmas, Lillian.

  SvarSlett
 8. Great pictures ! So much snow !!!

  SvarSlett
 9. Herlig! Hunden min elsker også snø. Løper og hopper rundt som en tullete valp.

  SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...