søndag 12. desember 2021

Uka som gikk #49

snømann

Noen hadde vært utpå isen ved brua og tegnet en gigantisk snømann. Jeg tror ikke jeg hadde tuslet der ennå, men den kan jo være tegnet fra brua. Jeg kan ikke si jeg så noen fotavtrykk, men det var jo mørkt når vi gikk der mandag kveld.

sentrumskvartalet

Ukens kino
Helle inviterte meg med på kino, så da sier jeg ja, nå som julebordet ble avlyst. Det skulle vært på fredag. Noe må man da finne på før jul.


House of Gucci er inspirert av den sjokkerende sanne historien om familien bak det italienske motehuset Gucci. Patrizia Reggiani (Lady Gaga) er en outsider fra enkle kår, og når hun gifter seg inn i Gucci-familien, fører hennes uhemmede ambisjoner til at familiearven står i fare. Det utløser en spiral av svik, dekadanse, hevn, og til slutt... mord. Filmen var absolutt bra, og Lady Gaga var utrolig god i denne filmen. Den varte i godt over to timer, men det virket ikke så lenge. Det skjedde noe hele tiden. Jeg er ikke særlig bevandret i Gucci verden, så alt var på en måte nytt for meg.

Ukens favorittdag 

juletre

Snøen har lavet ned flere dager så nå er juletreet blitt en stor snølykt.

Ukens snapp av Marius 


Jeg pleier ikke dele snapper jeg får av andre, men torsdagen kom det en fra Marius som gjorde at jeg trakk bitte litt på smilebåndet. Det passet bare litt dårlig at det var en utenlandsk lastebil.

Ukens arbeid 
Månedsavslutningen er over for denne gang og neste på tapetet er månedsavslutning for desember og ikke minst årsavslutning for 2021. Så får en se om det blir julelunsj i lunsjen på onsdag, eller om den blir avlyst den også. Ellers så har jeg kjøpt meg julegave til meg selv. En fem ukers Lotto kupong med Joker og en fem ukers Vikinglotto med Joker.

Ukens opptur 

golden retreiver leonberger hengebru

En tilfeldig post på Facebook gjorde at mandagens tur med Ingun gikk rundt om hengebrua. Jeg vet ikke om den egentlig er ferdig, men det har kommet høyere gjerde på kantene. Det har til og med kommet rekkverk. 

Ukens anbefaling 

terapi


Ukas julebord

storgata

Selv om jobben avlyste julebordet tok et par stykker av oss en liten saling på byen med en middag. Og skulle vi ha julebord så ble det en tre-retters. Vi hadde det knallgøy og var en veldig løsningsorientert gjeng. Så når vi hadde spist ferdig var det ikke et uløst verdensproblem tilbake.

kyllingvinger

Jeg er ikke så fan av Salt og Pepper restauranten, det er så sinnsykt høyt lydnivå der. Når man må heve stemmen for å snakke med de på andre siden av bordet så hjelper det ikke med knall god forrett. 

pepperbiff

Pepperbiffen ville jeg knapt kalt biff. Jo det var kjøtt, men det var det også. det hadde sånne slintrer flere steder gjennom kjøttet så jeg ville nok heller kalt det grytekjøtt.

banansplitt

Med banansplitt til dessert så ble en jammen god og mett. 


Ukens generelle tips 


5 kommentarer:

  1. Jeg håper at de som tegnet på isen gjorde det fra brua ja. Hvert år går folk gjennom isen og drukner pga. direkte dumhet. Huff...
    Flott juletre hos deg! Her regner det nå 😥
    Ha en fin søndag!

    SvarSlett
  2. Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.

    SvarSlett
  3. I got stuck on the food. Oh that looks so very good.

    Have a fabulous day and week. Scritches to all your furbabes. ♥

    SvarSlett
  4. The snow really is very pretty and so is the snowman drawing. We haven't watched Gucci yet but we probably will. The banana dessert sure looks good too!

    SvarSlett
  5. Tack för titten hos mig, middagen/julbordet såg gott ut :-)

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...