onsdag 21. august 2024

Elskeren

 

Rikke jobber som forsker og er lykkelig gift med ungdomskjæresten Åsmund. Sammen har de barna Emma og Lukas, og en leilighet i Oslos beste boligstrøk. Da familien var på visning i firemannsboligen på Tåsen, falt alt på plass: Her kunne livet bli helt perfekt. Harmonien brytes da naboen i etasjen over blir funnet drept. Eller var den brutt for lenge siden?

Ettersom firemannsboligen inntas av politi og presse blir det vanskeligere og vanskeligere for naboene å holde hemmeligheter og ugjerninger skjult for hverandre. Drapet på Jørgen angår dem alle, ikke minst Rikke, og i takt med at etterforskningen skrider frem konfronteres hun med hvor lite hun egentlig vet om dem som lever vegg i vegg med henne.

Jeg har også lest den forrige boka hennes som het Terapeuten, som jeg ikke var veldig imponert over. Denne boka her var betraktelig bedre. Jeg hadde mistanke til komplottet ganske tidlig, men var litt overrasket over noe av handlingen. Boka er veldig godt skrevet, så liker du sjangeren er den absolutt verdt å bruke tid på. Den er bygget opp som en page turner på en måte.

1 kommentar:

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...