søndag 23. september 2012

Bilvask


Jeg blir så oppgitt av mamsen innimellom altså. Hun har så mange ville ideer på hva jeg skal sosialiseres på, med, om eller hva hun nå kaller det! Etter turen i dag så mannet, ehhh kvinnet hun seg opp til å vaske bilen innvendig. Ja for som hun sa så hadde hun mannet seg opp så hadde det sikkert ikke skjedd i dag! Jeg var med hele tiden jeg, fulgte med når hun støvsuget, dog bitte litt på avstand. Så var det fram med vaskebøtta. 

Om kvelden når vi skulle hente Merethe så var jeg ute og hilste på Max, feriekompisen til Tessy før vi dro igjen. På veien hjem måtte vi ha diesel og så fant mamsen ut at vi kunne vaske bilen utenpå også. Med polering for nå begynner veivesenet og lage mat på veiene snart.... ja de skulle salte veien i allefall! Da er det greit å ha litt polering å tære på, mente mamsen. Jeg var litt skeptisk til å begynne med, så jeg satte meg på fanget til mamsen. Sånt bråk da!


Men før maskinen hadde vasket ferdig så hadde jeg nesten sovnet på fanget til Merethe. Phu ikke noe stress det da, bilvask er helt okay.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...