onsdag 5. september 2012

Løpe løpe løpe...


Etterhvert som jeg blir eldre får jeg være med på lengre og lengre turer, og jeg blir ikke bært så mye lenger heller. Livet er herlig når en bare kan løpe løpe løpe...


I dag bar det nedover i havna ved elva. Det står igjen en kant med skau helt nederst, for dem kan visst ikke hogge dem av miljøhensyn. Det er hektet opp bannere som markerer hvor langt maskinene kunne hogge før det trolig går utover miljøet.


Disse andre livvaktene mine jumpet ut i elva og påsto at vannet var helt utmerket for en svømmetur. Men akkurat det tror ikke jeg noen ting på altså! Nei jeg står på land, skal ikke ned for å drikke bitte litt engang nei!


Er dere snart ferdig med å bade nå eller? Nå gidder ikke jeg å vente lenger jeg altså!


Kjedelig!


Når vi kom igjen fra tur så måtte jeg og Malin sjekke hønene. Det kunne jo hende de hadde fått noen godbiter som egentlig skulle blitt delt ut til meg... kan ikke gå glipp av noen godbiter altså. Det hadde vært krise! Jeg og sjefen trener litt på utstilling på bord, men nå har vi også begynt med slalåm. Når jeg får litt mer draget på det så skal sjefen få Merethe til å ta noen bilder av oss. Merethe er litt opptatt da, så det er ikke så ofte hun har tid til å ta bilder av oss. Men i morgen har vi, ja jeg og sjefen, bestilt tid for fotografering! Siden Happy er her denne uka, så skal sjefen låne med seg sekretæren fra jobb. Da blir det skikkelig gruppebilde av alle Sognafarhåpene! Da blir det litt instpektør jobb på meg igjen da, så alle sammen tar seg best mulig ut på bildet! Blir det noen bra så skal du få se i morgen kveld...

1 kommentar:

  1. Altså på det bildet kor du ligger og kjeder deg, så e du helt make te meg. Du kunne nesten vært meg liksom. Det e viktig å vise me hele kroppen ka du mener om ting. Eg gjør det der hele tiden, og då finner mamma på ting me me. Voilá!

    PS; Eg hadde heller ikkje giddet å bade. No e det høst!

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...