onsdag 5. september 2012

Hverdags glimt...


Fri dag i dag og den ble tilbragt i skauen med hundene. Herlig, man må jo nyte litt også og ikke bare gjøre det en burde på sånne fridager. Jeg har vannet de sju orkideene mine da, de er flotte når de står i full blomst nesten alle sammen.Den ene er ikke min da, den er på overlevelses camp fra Merethe. Nå kommer den med knupper så da er det håp!


I går investerte jeg i ny tv for den vi har synger på siste verset. Det kommer noen striper og plutselig er det veldig mye farger før det nesten ikke er noen igjen. Nei bedre å kjøpe ny før den blir helt svart en kveld, og sikkert da en lørdagskveld, så en ikke får sett noen ting. Så neste uke kan jeg se på den nye tv'n for den måtte bestilles. Like greit for vi måtte ha ny mottaker også, den vi har er så gammel at noe HD er det ikke snakk om. Men den nye tv'n er smart sto det i reklamen. Og reklame tror vi da blindt på! Den kunne du peke til og snakke til så gjorde den som du sa! Men til og med ekspeditøren på Elkjøp sa at det fungerte heller dårlig, så det var enklere med en fjernkontroll. Så da er det nok helt elendig regner jeg med.



Jeg er litt tv slave om kveldene. Av en eller annen merkelig grunn så blir jeg stort sett sittende å se på Tv Norge. Nå er det Gøy på landet, det starter med. Hadde jeg vært singel så er det ikke sikkert jeg hadde blitt med på et slikt prosjekt. Dem er jo innom så mange glis grente strøk med til tider fryktelige dialekter. Jeg er ikke så glad i å følge med på sånt som går hver dag, da må man liksom se på det da. Men er det noe annet så taper som regel tv'n her i huset. 71 grader nord er blodslit fra første minutt i år, og allerede første uka var det noen som ble sendt hjem. Nå har dem samme utsendelsesmetoden som på kjendisversonen, så nå hjelper det ikke å rotte seg sammen og baksnakke noen. Nå er det svakeste ledd som ryker.


Ada vil fortsette på turen, hun hadde ikke lyst til å bade i dag hun heller.


Det er rimelig store stubber som står igjen etter at hogstmaskinen har meiet ned et stort belte med skau.


Kan jo ikke mene at dette er pent? Nei takke meg til god gammeldags hogst med motorsag da.


Store stabler som vi må passe oss for så de ikke raser når vi nærmer oss. De skal vel være forholdsvis trygge, men man vet aldri. Flater i fart forrandrer gjerne retning fort og plutselig så er det to bein på kanten av tømmerstokken.


Happy, Tessy og Malin. Utrolig hvor like hoder dem har, mor og to døtre.


Happy

I kveld er det sosialiseringstur på Mounty. Da tar vi turen til Sokna og går i litt sentrale områder sammen med både Mikkel og Birk. En stund siden sist nå, men det går sikkert bra.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...