lørdag 23. august 2014

Jeg er heldig...


Jeg må legge meg i hardtrening framover. Mamsen har meldt oss på to kurs i september, både utstilling (ja som om jeg skulle trenger trening der da??? men mamsen trenger trening så jeg må jo være med henne da) også er det agilitykurs. Der må jeg jo innrømme at jeg trenger bitte litt trening for å bli fullkommen. 


Jeg får lov til å løpe på jordet hele dagen. Jeg gjør ikke det da, men jeg kan hvis jeg vil...


Noen ganger så kjører vi bil for å gå tur på andre steder enn de vanlige stedene. Om det er bare meg og mamsen så har jeg bur bak i bilen, men om vi er alle sammen så er det ikke plass til at vi skal sitte i bur. Jeg bare elsker å kjøre bil altså. Noen ganger når jeg er med papsen og kjører bil så får jeg hilse på andre hunder.


Når jeg blir litt lurvete på potene så tar mamsen å klipper. Siden alle pelsdottene skal til dyrlegen på onsdag for å få vaksiner så blir det bading og klipping i morgen. Da blir vi flotte alle sammen, vi har jo blitt litt seige av å rulle rundt i halmen på jordet de siste ukene.


Jeg får være med mamsen på tur ned til elva også, da kan jeg snike meg til et bad. Må passe på nå før det blir iskald i vannet...


Nå som mamsen har kjøpt ny fjernutløser til kamera, så er det kjempegøy å kunne posere sammen med mamsen på bilder. Jeg simpelthen elsker å bli tatt bilder av.


Det er ikke alltid mamsen vil være med, så da poserer jeg likegodt på egenhånd.


Da roper jeg bare, sjekk her da mamsen, ta bilde av meg da! Så tar mamsen bilde av meg!


Når vi er på tur og jeg må løpe masse, så er det godt med en drikkepause.


Så vil jeg ha en kosepause. Da stiller mamsen gladelig opp for å la meg sitte på fanget og kose meg! Tror vel at mamsen koser seg bitte litt også...


Men mamsen er ikke like fornøyd når jeg vil sitte på fanget etter en dukkert i elva... Sjekk så våt mamsen ble i dag!


Jeg har jo bare vasset bitte litt...


Turen avsluttet borte hos papsen til mamsen, han skuffet singel, men var ikke vond å be når jeg kom. Da blir det alltid kos, ja ikke bare på meg da, men på alle de andre pelsdottene også.

2 kommentarer:

  1. Det är bra att du tränar matten tills ni ska på utställning. Fast du ska nog inte bada innan du sitter i knät på henne... Kramis!

    SvarSlett
  2. Tänk att det alltid ska gnällas, över att dom blir blöta och smutsiga. Dom ska väl vara glada att vi vill gosa.

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...