søndag 8. mai 2016

Cachetur i Nannestad


Tessy og Lady ble med til Gardermoen når vi skulle kjøre Leif på flyet til Danmark i dag. Jeg hadde store forventninger til en cacheserie på Nannestad da jeg hadde funnet en knallfin cache fra samme utlegger tidligere. Cachene var varierte med stor oppfinnsomhet, og både jeg og Patran dro på smilebåndet da vi kom til noe som hadde tilnavnet "Juletre".  Det var mange cachebeholdere som var hengt opp, men kun en med logg i!  Vi tok ikke hele trailen da det vær nærmere 25 varmegrader og drikke var noe som vi ikke hadde tenkt på. Vi skulle jo bare plukke noen på vei hjem.


På vei hjem så avtalte Patran badetur med en venninne, så vi var bare hjemom for å bytte hunder og pakke badetøy. Jeg hadde mine tvil, for det er jo bare smeltevann alle steder nå om dagen. Badetemperaturen lar vente på seg så tidlig i mai. Men resten av hundene måtte jo få seg litt mosjon også, så jeg kjørte til Hamremoen for å plukke en cache som Hilde hadde fått publisert for noen dager siden. Enkelt funn på gode koordinater, så det var bare å signere for å dra videre. Da ble det en tur over Havikskauen, da jeg regnet med at det ikke var så steikende varmt. Den trailen over til Krødsherad hadde jeg tenkt å plukke hele, men det ble ikke annet enn de to mitterste i dag. Malin er ikke så hippen på å gå mange kilometerene lenger. Men en times tid forholdsvis flatt er greit ennå.


Om du vil lese om andre som driver med Geocaching også så kan du ta en titt på denne bloggen her. Jeg har ikke lagt den til på høyresiden her sammen med de andre bloggene jeg følger, for mange av dem følger jeg allerede. I morgen er det ny arbeidsuke, men tidlig kvelden blir det nok ikke er jeg redd. Rart med sånne søndagskvelder, man er liksom ikke trøtt da. Også er det så mye en bare skal en liten tur å kikke på, eller sjekke opp på nettet... rart med det der gitt. 7 arbeidsdager til så er det jammen meg langfri igjen! Da tror jeg jammen meg jeg skal kjøpe inn noen verandakasser og jordbærplanter. Kanskje det ikke blir så mye ugras oppe i dem?

2 kommentarer:

  1. Så moro at du tok turen innom Maura for å logge noen av cachene våre :) Er du på utkikk etter forseggjorte cacher så er det denne: GC5ETN2 av våre som scorer høyest der tror jeg. Men den er selvfølgelig enda bedre rundt jul. Og skulle du først ta turen borti veien her så bør du ta med denne også:GC6FW1F Det er mange forseggorte og / eller artige cacer i området rundt her.Det er bare å se på FP. Prøv deg på disse:GC6FEWy, GC66XV3, GC66V12, GC64NNE

    SvarSlett
    Svar
    1. Leif er ikke ferdig på skolen i Danmark før til jul, så det blir nok flere stopp i de trakter ;) Takk for tips!

      Slett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...