mandag 2. mai 2016

Ny arbeidsuke


Når man kommer hjem til regnvær og sur vind, så er det vel bare å spise middag og ta på klær for en liten skautur med de firbeinte. 


Merethe klippet ører og halser på hundene når hun var hjemme igjen i helga, så etterhvert kommer det bilder av ny klipte pelsdotter. Litt uvisst når hun kommer hjem neste gang, men jobbedager i sommer er satt opp. Da er det bare å stokke litt så det går ihop med mine jobbedager. Det løser seg alltids. 


I dag var den nye økonomisjefen på opplæring, ny opplæring i morgen før han starter i juli. Ut mai nå så er alle som skal slutte ute av arbeidsplassen, da er det bare å legge ny kabal for å få sommerferien i boks. Ikke fult så enkelt når de ikke tenker lenger enn nesa de som setter opp ferieavviklingen. 


Nå er det spådd knallvarme, så da popper vel pollenet fram for fult. Det er ikke noe jeg gleder med til for å si det sånn. Skulle ved cachet litt igjen, så det spørs om hundeturen blir etter bokser på onsdag. I går ble det litt apporteringstrening i skauen for å få aktivisert dem litt. Til og med Tessy hentet et par stykker. Det er slett ikke ofte en får til. Hun ser mer dumt på dem enn hun skjønner vitsen med å hente dem.


En dag til på jobb nå, så er det jammen helg!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...