onsdag 4. mai 2016

Første fridag


Knall vær og turvær... men ikke så vellykket. Både jeg og hundene så ut som vi hadde hatt skikkelig SPA- behandling med gjørme. Ikke fant jeg boksen heller, så om det blir en tur til eller om jeg gir opp  den boksen får jeg se. Så skulle jeg hente Leif og tenkte jeg skulle plukke en på veien som hadde vært borte tidligere og var replassert nå. Den fant jeg heller ikke, så det var bare å dra videre. 


En liten kikk på klokka, så fant jeg ut at jeg hadde tid til en multi som jeg ikke hadde funnet tidligere, men regnet ut koordinatene. Sånn er det å være litt i overkant opptatt av hintet og koble det til feil sted. Men i dag hadde jeg jammen meg bitte litt flaks og fant den boksen i det minste.


Nå er det slutt på å løpe på jordet snart, for pappa har begynt å pløye. Da blir det snart ny åker og det er forbudt terreng før det er tresket igjen. Derfor ble det en runde i ettermiddag som siste frist på en måte.


Så nå er det turer og trenning i havna isteden for å løpe på jordet. I helga tok jeg med meg fotoapparatet når det ble litt dummy trening. Den store overraskelsen var Tessy, hun hentet den hele to ganger! Har jeg hatt flaks tidligere så har hun kommet til meg en gang, ellers så har hun gått å lagt seg med den isteden.


Nyt fridagen i morgen!

1 kommentar:

  1. Hm? Jag är nog lite som Tessy då. Kastar man iväg något som jag lyckas fånga så är det MITT! Då behåller jag det så länge jag kan... Kramis!

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...