søndag 1. mai 2016

Ny måned nye håp....


Søndagen kom med bedre vær enn forventet, så da ble det en tur med hundene til skogs. Mai er en herligmåned med alle sine helligdager og ikke minst inneklemte dager, i kombinasjon med onsdagsfri... da blir det mange korte arbeidsuker.


I sola så var det godt og varmt, så nå kommer sommeren... kanskje. Håper det ikke kommer mer snø iallefall. Ser ut til å bli bra cachevær framover, så da er det bare å høste nye cacher som har dukket opp i soknaområdet de siste ukene.


I går ble jeg ferdig med all rydding og fikk bært alt valpeutstyret ned på hunderommet igjen. Nå gjenstår det bare vasking av golv, men det tar jeg en dag til uka når resten av golvene skal vaskes. Holder med alt som ble gjort fredag og lørdag, man må jo nyte litt av helga ikke bare jobbe. Så blir det full innsats på jobben mandag og tirsdag, før nesten en uke med fri.


Flere som nyter helga her, litt trening så vanker det noen godbiter på de firbeinte. For ikke å snakke om jentene som har fått litt oppvartning i helga. Full innspurt mot eksamen for Merethe og Patran lengter etter sommerferie. På onsdag blir det tur til Gardermoen igjen for å plukke opp Leif. Tipper det er flere enn jentene som lengter etter sommerferie.



4 kommentarer:

  1. Koselige bilder av deg og hundene! Dere kler hverandre :-)

    SvarSlett
  2. Nog är majväder mycket trevligare än aprilväder... Kramis!

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...