fredag 21. juni 2019

Årets korteste natt


Det er lenge siden jeg har vært med på Et Foto I Timen nå. Så jeg fant ut at det kunne være greit i og med at det var siste arbeidsdag før ferien og ikke minst at i natt er det årets korteste natt. Nå "snur" sola og det går mot høst igjen. SÅ nå er det virkelig på tide at sommeren innfinner seg med sommertemperaturer.


Siden jeg ikke skal på jobb neste uke så var jeg snill og stakk innom butikken og handlet inn det som trengs til neste uke av matvarer. Og når det er tomt så er det tomt, så enkelt er det.


Etter å ha ryddet på plass varene og pratet meg gjennom gangen på vei til plassen min, så var jammen klokka blitt nærmere ni før jeg kunne starte på dagens arbeidsoppgaver som var kontorrelatert.


Med det knallværet i dag så fristet det ikke særlig å sitte inne for å prøve å være effektiv... ferietankene spøkte hele dagen. Men jeg fikk da gjort endel bra før det var lunsj tid.


Pålegget ble puttet i plastbakker så det ikke skal bli tørt i kantene.


Regnskapsbilag skal føres inn i systemet og sendes ut på godkjenning.


De fakturaene jeg har fått tilbake etter godkjenning skal betales i banken og våre fakturaer som er blitt betalt skal hentes inn i regnskapet. Når jeg kommer igjen fra ferie er det rett inn i månedsavslutning, så da er det greit å være helt ajour før jeg tar ferie. Det eneste jeg ikke rakk før jeg dro var å kjøre purringer, men det er vel ferietid snart over alt.


Siden vi har sommertid fra 15. juni kan jeg dra en halv time tidligere, så halv tre har jeg timene mine når jeg starter sju om morgenen.


Lapskausrester til middag  i dag var helt greit.


Jeg skal innrømme at det ble en bitte liten dubb på sofaen etter middagen i dag. Må jo lade opp til ferien... Men jeg fikk kommet meg ut og rakk akkurat å klippe ferdig plenen før det kom ei regnskur. Synes det kommer ei skur hver eneste dag omtrent jeg. Men i morgen vil jeg ha opphold og sol, når vi skal på fjellet.


Luftet Ronja litt for jeg hadde ikke tenkt å ha med henne i dag på tur. Hun fikk jo tross alt singeltur i går.


Sola lot vente på seg, men jeg ga ikke opp håpet om en luftetur med hundene i solskinn etterpå. 


Da var det bare å lempe inn hundene og sette kursen mot et trivelig sted for å få tatt noen bilder til Valborgsnatt.


Vel hjemme igjen var det bare å nyte solnedgangen på verandaen. Ha en god sommer! Nå har jeg trua på at den kommer!


10 kommentarer:

  1. Ja, nu snur det som ni säger i Norge. Skönt med en inte alltför lång sista arbetsdag. I Sverige är vi ju lediga på midsommaraftonen som alltid infaller en fredag.

    SvarSlett
  2. Hoppas du får en härlig semester.

    SvarSlett
  3. Härligt med semester :D Hoppas den blir lång och solig.

    SvarSlett
  4. Härligt med semester. Fina hundar du har.

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...