torsdag 13. juni 2019

Sunt bondevett på jobben


En flink bonde er heldig med været.  ISBN 978-82-02-62596-2 på 182 sider. 
Amund Fjellstad er bondesønn fra Ringerike som reiste ut i verden og gjorde det godt. Et stykke ut i karrieren innså han at årsaken til suksessen var det han hadde lært hjemme på gården. Å bruke sunt bondevett. Men hva har sunt bondevett med moderne forretningsliv å gjøre? Mer enn vi skulle tro.

I møter verden over har forfatteren opplevd at folk virkelig lytter når han deler hemmelighetene fra sunt bondevett på jobben. For det som funket på gården, virker i resten av jobb livet også. "Vær den du er - det er ingen vits i å gjøre seg til for kuene, sa fattern" Det samme gjelder i alle jobber. SKal vi få til ting og trives, begynner mye hos oss selv. Vi må finne glede i hverdagen, ta ansvar og skape optimisme, for det er da ting skjer.

Gjennom underholdene og tankevekkende historier inspireres Fjeldstad til et godt arbeidsliv. Han viser hvordan du kan lykkes i jobben uten å gjøre der for komplisert. 

Jeg ble fasinert fra første stund med den boka. Det er en sånn bok som du aller helst skulle lest med en markeringstusj. Han har så mange poenger som vi alle burde husket og ikke minst benyttet oss av i hverdagen vår. Om det er hjemme eller på jobb. Han skriver på en sånn jordnær måte, at det virker som han har skrevet boka direkte til bare deg! Jeg har lest endel om hvordan få en positiv innstilling og hvordan en selv kan styre mye med å ha litt selvinnsikt og selv bestemme hva som skal innvirke på deg. Hva du gjør med det som er rundt deg. Her var det noe av det samme, men det var bygd opp med en helt annen vinkling. 

Absolutt en bok du bør lese, om du har selvinnsikt eller ei...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...