mandag 10. juni 2019

Første besøk hos Varga


Zorro og Freddie var dørvakter når vi kom kjørende i dag. Jeg synes det er så trivelig når folk lar hundene være som de er til hverdags om det kommer noen. Lar de få hilse på og gå som de vil. Om de kommer for kos eller om de går vekk forteller så mye om hvilket hundehjem valpen vokser opp i. Jeg tenker som så at tåler ikke folk mine hunder så trenger de ikke komme på besøk til meg. Så jeg setter pris på å bli "overfalt" av en gjeng firbeinte når jeg kommer på besøk. Nei jeg veit ikke hva reine klær er, det slutter en med når en får firbeinte i hus. Da slutter en også å vite hva reine golv og strøkent hjem er. Nei man blir vel heller et praktisk menneske enn et menneske som har alt shainet til enhver tid.


MultiCH Lempileijonan Veljeni Leijonamieli "Yen" og Ögonglimtens Miracle of Love "Mira" fikk 5 hanner og 3 tisper 2. mai. Og gjett... en av dem kommer til meg i sommer! Jeg så tilfeldig på FB at fødselen var i gang, og når Maritha la ut bilde av de yndige små så måtte jeg forsikre meg om at endelig var det min tur. Jeg skulle egentlig ha valp når Mira ble født, men hun hadde ingen søsken så da skulle Marita ha henne selv. Jeg måtte smøre meg med tålmodighet og vente i noen år, før jeg kunne få en valp etter henne isteden. Så er det bare å håpe på at det var verdt å vente på.


I går var jeg og Patran for å titte på dem. Man må jo hilse på før en bestemmer seg sikkert. Og 26 mil en vei er jo en passe dagstur. På vei tilbake stoppet vi for å handle litt klær og ikke minst noe godteri.


Det ble vel egentlig handlet riktig mye mer enn det jeg egentlig hadde tenkt. Jeg skulle ha to bukser jeg og Patran skulle egentlig ikke ha noe. Men når man handler seg klær hvert skuddår, så kan det jo være at en trenger litt når en første handler. Jeg kjøpte to bukser da, men ikke to som jeg hadde tenkt.


Jeg gleder meg til jeg får en slik i hus, så nå har jeg allerede tittet på terminlisten til NKK for å se etter valpeshow og andre utstillinger som kan passe utover høsten. Slike ting er gull verdt som sosialisering med tanke på Dogs4all i november.


Vi hadde knapt kommet innenfor døra før vi ble sittende på golvet med fanget fult av valper.


Tillitsfulle små som higet etter kos. De var ikke vonde å be når en satte seg ned til de.


Nå får retrieverne hjemme konkurranse i å bære leiker. når den nye kommer i hus etter ferien.


Poserer naturlig så dette er nok en kommende utstillingsstjerne. Maritha skal ha en selv også, så jeg er spent på hvem som havner her av rosa eller kirsebær... 


Kommer du inn til meg, for jeg kommer ikke ut til deg...


Det tok ikke mer enn to sekunder så hadde de funnet skolissene mine. Egentlig skulle man hatt langstøvler når man hilset på slike små med pirajatenner. For barbeint nytter det ikke å være heller.


En liten strekk må man ha, det leiter på med besøk fra Norge som vil kose og hilse på.


Spørs om det er valpeting som står i fokus for innkjøp når vi er på ferietur til Stavanger.


Valpene var riktig javne og fine, det var ikke mange som skilte seg ut. Små hvite hjerter hadde noen av dem også. Må passe på å snuse inn valpelukta så lenge den er, for den forsvinner så utrolig raskt. Tipper Hailey setter stor pris på denne nyanskaffelsen.


Fult fokus før angrep


Jeg skulle hatt tak i den ringen der, den hadde passet bra å gnage på.


Koser seg på fanget til Patran


En liten hjerteknuser


Gleden var stor når de fant flere lisser å gnage på.


Ikke fult så enkle å få opp disse her, for de var knytt litt annerledes enn mine.


Ligger til lading


Haler må man leike med, men haleeieren var ikke fult så enig når leiken tok litt av. 


Før vi dro var det litt lunsj på valpene også. Vi fikk servert nydelige frørundstykker og sjokoladekake med krem, så da passet valpene på når Mira sto rolig ved bordet.


Tusen takk for et utrolig hyggelig besøk hos dere Maritha og Bjørn. Bare tre uker til nå så kommer vi tilbake.


2 kommentarer:

  1. Haha, ja nu får du fullt upp men också massor av mys med ljuvliga små varelser. Hoppas alla i din flock där hemma blir lika glada över nykomlingen. Men valpen växer snart om alla de andra i storlek så det är nog bäst att de är snälla :D En av mina favoritraser så jag är allt lite avundsjuk :)

    SvarSlett
    Svar
    1. Trøster meg med at jeg har tre som begynner å bli gamle og ikke trenger så mye lenger, da de ikke konkurrerer i noe. Jeg har ønsket meg en slik hund lenge, men det er mye som skal passe når en skal ha en så stor rase. Jeg har hatt berner sennen tidligere, så jeg er ikke helt ukjent med hva stor hund vil si.

      Slett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...