fredag 14. juni 2019

Sommerkos


Det er bare å nyte sommeren så lenge den er her. Snart kommer kalde høstkvelder med fyring i ovnen isteden. Jeg hadde jo bestemt meg for at i sommer skulle bli THE sommer! Nåja det har nå vært litt i overkant mye regn i starten, så nå får vi se om sola holder seg resten av sommeren. Det er jo to og en halv måned igjen av den fortsatt. Ja sommeren ikke sola.


Det er ikke mye som slår en solnedgang på verandaen. Godt å sette seg ned for å slappe av etter alt som må gjøres iløpet av en dag. Nå er det bare å nyte resten av helga, en uke til med jobbing så bærer det på ferie for meg og Patran. Tipper at Merethe ikke ser på den uke her aleine med hundene som en uke med ferie...



Det beste med sommeren er vel å ikke ha noe særlig med planer. Jeg gjør ferdig planene i juni, så har jeg en helt planløs juli og august. Jeg kom over en side på nettet som omhandlet "en guide som dekker omtrent alle aspekter av sommeren du kan tenke på!" Første punkt var stilen. Det er mulig å holde seg kul mens du fortsatt ser stilig ut om sommeren. Som regel må du gå på klesplagg som er løse og behagelige. Bomull er det ideelle materialet, da det puster godt, slik at du ikke blir klam og svett. Gå for lyse farger, til og med hvit, så lenge du legger til tilbehør slik at det ikke ser ut som vanlig!


Vanntett mascara kan være for hard for de fleste vipper, så velg vannbestandig i stedet, da det vil være like langvarig. Lys opp øyelokkene med øyenskygge med krem-til-pulver i coppery eller gyllenrosa nyanser for å få øynene dine glimmer. Alt i alt, når du plukker sminke til sommeren, holder du med lyse og rene farger, i stedet for rik og dyp. Disse vil gi deg en veldig frisk, ung og levende utseende.


Det er alltid viktig å spise sunt, og sommeren er ikke noe unntak. Sørg for at du spiser balansert, lett og vanlig mat hele uken for å holde energinivåene oppe og holde kroppen glad. Sommeren er en utmerket tid for å fylle opp ferske matvarer. 


Sommer salater er enormt populære og mange mennesker fyrer opp sine griller for å lage mat, grønnsaker, kylling og andre kjøttpålegg. De varmere månedene er også ideelle for å nyte kalde og forfriskende godbiter. Isket te og fruktdrikker er tilberedt i overflod, og frosne frukter som fersken eller bær er gode å snakke på. Når det gjelder desserter, er hjemmelaget fruktpies, popsicles og iskrem deilig.


Når det gjelder ferie, er det en smart idé å planlegge en haug med korte utflukter i stedet for en lang ferie. På den måten føler resten av sommeren ikke seg som en skuffelse. Eller du kan ha en staycation, enten det er turist i din egen by eller bare lounging rundt huset ditt i noen dager.


Midt i all spenningen sommeren bringer, husk å gi deg selv tillatelse til å ta en pause og bare ikke gjøre noe. Ikke føl deg presset til å overfylle timeplanen din. alle trenger et øyeblikk til seg selv for å slappe av og bare puste. Å ta en mental helse dag kan sterkt redusere stresset ditt og hjelpe deg å gjenopprette balansen din for å takle planene dine for resten av uken.


God helg!

2 kommentarer:

  1. Idag ska jag ha just en sådan, "pustedag", även om jag kommer att göra en hel del och inte bara vila. Egentligen skulle jag varit med och hjälpt dottern att flytta, men jag räknar med att hennes bröder och pappa tar hand om allt. Jag måste andas idag!
    Glitter på ögonen och vita kläder blir det inte ;-)
    Trevlig helg!

    SvarSlett
    Svar
    1. Er det ikke godt å bare nyte en dag i ny og ne? God helg til deg også!

      Slett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...