fredag 16. juli 2021

Fem en fredag #28 Oundvikligt

 vannlilje

Det er Fem en fredag med Elisa Matilda, i dag. Sist fredag var det svenske tilstander i regjeringen og hun ble tilbakekalt fra ferie og måtte jobbe, men denne fredagen er det nye spørsmål. Om du går inn på hennes side så kan du se flere som er med på dette her, kanskje det frister deg også? Det er fem spørsmål om deg og livet ditt som du noen ganger må tenke litt over før du svarer. Da er det bare å slå seg løs på dagens spørsmål...

vannlilje

Vad gör du när solen går i moln?
Jeg tenker enten isj om jeg ligger og soler meg, men om det er varmt som det har vært de siste dagene nå med nærmere 30 varmegrader. Nei da tenker jeg vel herlig. Det er ikke ofte jeg soler meg egentlig, jeg trives best på verandaen i skyggen med ei bok.

vannlilje

Hur tar du en paus en sommardag?
Jeg er veldig glad i min balkong, den har skygge hele formiddagen og litt utover. Jeg bor ved elva så det blir noen turer dit for å avkjøle både meg og hundene. Jeg har det ikke så stressende lenger med store unger og kan egentlig kose meg veldig mye. Det var det liksom ikke tid til tidligere.

vannlilje

Vad händer alltid under din sommar?
Jeg håper på å bli litt brun, jeg svømmer i elva eller et skogstjern. Jeg sitter på verandaen til det mørkner om kvelden med ei bok. Det er ikke hvert år jeg er på ferie, men i år skal jeg på tur i august.

vannlilje

När är din sommar slut?
Når en må kle på seg varmere klær, når det er mørkt om kvelden. 

vannlilje

Vilken är den bästa aktiviteten under sommarregn?
Sitte på verandaen og håpe på at det slutter snart. Jeg synes det passer best med regn om natta. 

vannlilje

Ha en utrolig flott helg! Neste uke har jeg ferie!


8 kommentarer:

  1. skugga är bäst dessa varma dagar +30°C

    SvarSlett
  2. Nydelige vannliljer! De er så vakre, og de blomstrer alltid i midten av juli. Kveldene har allerede blitt mørkere, men jeg bare fortrenger det enn så lenge.

    SvarSlett
  3. Näckrosor, så vackra!
    Jodå, jag älskar sommar och värme och det är bara att söka skuggan ifall man behöver och dricka vatten.

    SvarSlett
  4. Å så fint med bilderna på vita näckrosor! Tycker man ser dem alldeles för sällan. Trevlig helg önskar jag dig!

    SvarSlett
  5. Så sant att det regnar bäst om natten! Jag tycker det vore kanon om det alltid var så att det regnade på natten och var fint på dagen, så skulle man inte behöva vattna så mycket heller ;-)

    När jag bodde i Malaysia, regnade det alltid kl 1500, i ungefär 1 timme... det var superbra för naturen, och eftersom det var så regelbundet (förutom när det var monsun när det regnade jämt i flera veckor) så kunde man anpassa sig till det.

    SvarSlett
  6. Vilka underbara bilder på dina näckrosor:-) Åsså kan jag bara säga att vi är väldigt lika idag - i våra svar på Elisas frågor alltså. Älskar värmen och tycker det är rätt snyggt och fräscht att vara aningen solbränd.

    SvarSlett
  7. regnet är bäst på natten. när jag var liten badade jag i en sjö med näckrosor. lite läskigt var det när stjälkarna snodde sig runt benen. jättefina bilder!

    SvarSlett
  8. Din veranda verkar vara en favoritplats och det kan jag förstå. Den skyddar från både sol och regn och är den plats du kan koppla av och bara ha det bra. Härligt!

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...