mandag 5. juli 2021

Ear to ear smile


I helga var jeg så heldig å få lov å fotografere i et bryllup. Jeg skulle ta bilder i kirka, da er det enkelt å ta bilder av folk. Da er det noe annet som foregår og det blir ingen oppstilte bilder, bare naturlige situasjoner.

brudepar

Endelig mann og kone etter 13-14 år, to unger, tre hunder, sauer, kuer og gårdsbruk. Det er ikke noe rart de smiler fra øre til øre!

Flat coated retriever

Det er ikke ofte man har så mye glede i livet at man går rundt og smiler fra øre til øre hele dagen. Det er rart å tenke på det, men det er ett eller annet som ødelegger en helt perfekt dag. Noen ganger skal det mye til. Veldig mye til. Andre dager er det nok med bare en bitte liten kommentar som egentlig ikke var ment så ille opprinnelig. 

golden retriever

Noen er enkle å glede. Det skal bare noen bitte små enkle ting til. Andre er mer kravstor og til tider kan de virke nærmest utrøstelige. Noen er avhengig av andre for å være glade, mens andre liker seg best i eget selskap og finner glede i egne ting. 

golden retriever

Hva er det som får det til å smile fra øre til øre?


3 kommentarer:

 1. Haha, nej inte orkar man gå och le stort hela dagarna men jag hör till de lyckliga som har väldigt lätt för att hitta glädje :D Något fint i naturen, ett samtal med någon jag tycker om, en tanke på något kul som har varit eller som kommer. Det finns massor att le åt men många leenden känns bara inombords och syns kanske inte utåt.

  SvarSlett
 2. Lots of things make me smile. Love the bride and groom. They look most happy and the pups are adorable. They make me smile.

  Thank you for joining the Happy Tuesday Blog Hop.

  Have a fabulous Happy Tuesday. ♥

  SvarSlett
 3. the couple is cute. so are the pups.

  SvarSlett

Legg igjen en liten hilsen, det hadde vært hyggelig...