onsdag 28. juli 2021

Ør

edderkopp

Man blir litt ør og suser litt med dagene når man har ferie. Når man har lover å stå opp tidlig for å kjøre pappa til øyenlege klokka 8 mandag morgen, så er det en fordel å huske det når man legger seg søndag kveld. Men gjorde jeg det? Neida. Jeg kan vel kanskje skylde på at jeg var i bursdagsfeiring på dagen og kveldsbad på Breivannet på kvelden, samt bare måtte lese ut boka jeg holder på med... Men stille vekke klokke, nei det hadde jeg ikke i tankene. Jeg har jo ferie må du skjønne. 


Singellivets glade dager ...men jeg tar en utfordring.

gårdsbruk

Nå om dagene begynner åkrene rundt omkring å skifte farge. Noen steder har de til og med testet skurtreskeren. Når ett og ett jorde blir ferdig høstet så er det jammen med høsten rett rundt hjørnet. Jeg er langt i fra klar for høst ennå. Jeg har veldig mye sommeraktiviteter som jeg skulle ha gjennomført før det er på tide med mer klær og fyr i ovnen altså.

blåbær

Etter en liten tur i havna med hundene en ettermiddag er det bare å konstatere at det er mengder med blåbær i skauen.

blåbær

Kanskje jeg skulle ta meg en liten tur med bærplukker så jeg hadde noen bær til isen til vinteren? Men plukke bær er ikke det jeg higer mest etter for å si det sånn. Plukke er en ting, men å rense de etterpå, det er kjedelig det.

blomst

Midt i veien i havna gror det mange, sånne som pleier å være fulle av insekter og humler. Men når jeg hadde med kamera dit, nei da var det ikke ei flue engang som hadde slått seg ned på dem.

tistil humle

På en høy tistil var det en enslig bitte liten humle.

tistil

De må forte seg før det ikke er noe nektar å forsyne seg med lenger.

bringebær1 kommentar:

  1. Ojdå, jag hoppas att din pappa kom i tid till ögonläkaren i alla fall. Men visst är det lätt att komma ihåg vilken dag det är när ingenting påminner en om det. Jag får ofta fundera innan jag är säker.
    Hösten dröjer nog lite till men i slutet av augusti tycker jag att den kan få göra små framsteg :D

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...