torsdag 8. juli 2021

Helping

 

Innimellom kan det være greit med litt hjelp, men jeg liker stort sett å klare meg sjøl. Ikke være avhengig av noen i det hele tatt, da slipper en å stå i gjeld til noen. Da kan en si nei med god samvittighet om det er noe en ikke har lyst til.

elva

Det er ikke mye jeg trenger hjelp til egentlig. Det eneste er om jeg skal være litt lenger borte enn 8-10 timer. Da må jeg ha noen som kan fore hunder. Om det er vinteren så er det kjekt om noen kan slippe inn kattene så de får varmet seg og gjerne fått litt mat også. 

foss

Men nå trenger jeg hjelp til å vanne i drivhuset også om jeg skal være borte et døgn. Så varmt som det er nå, så må det vannes hver kveld. Godt jeg ikke lauper mye. Men til helga skal jeg og Kjersti på fjelltur, så da ble det brått noe jeg måtte ha hjelp til. Mamma og pappa bor i nabohuset, så da blir det råd med både foring av hunder og katter, lufting og vanning i drivhus og annet som en egentlig ikke tenker over.

elva

De nettene jeg er borte iløpet av et år kan en telle på ei hånd. Så behovet for hjelp er ikke stort. Egentlig gleder jeg meg til jeg bare har tre hunder som jeg kan ta med meg på turer, da er det bare å fikse katteluke, så er jeg selvhjulpen egentlig. Men når Ronja ikke går samme med alle, er det ikke så enkelt å ta med alle på tur. 

golden retriever leonberger


6 kommentarer:

 1. Det er absolutt best å klare seg sjøl ja. Men i gitte sitvasjoner er det fint å kunne spørre om hjelp også.
  Jeg har hjulpet naboen mange ganger med å fore katter og kaniner, så skulle jeg behøve hjelp en gang ville jeg ikke nøle med å spørre. Det å hjelpe andre er en god ting og da kan en jo ha litt "til gode" selv også :)

  SvarSlett
 2. It is good to be able to manage on our own but sometimes, it is impossible and we do need to ask help from others or neighbours. So nice that your parents are staying next door to you. I don't keep pets these days so I only need someone to help water my plants if I am away more than 2 days.

  SvarSlett
 3. Man blir begränsad till viss del av husdjur men oftast är det värt det. Men när man behöver hjälp så gäller det att ha backup. Har man det så är det inga problem men visst är det skönt att klara sig utan att behöva be andra hoppa in.

  SvarSlett
 4. Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.

  SvarSlett
  Svar
  1. Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.

   Slett
 5. Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.

  SvarSlett

Legg igjen en liten hilsen, det hadde vært hyggelig...