lørdag 3. juli 2021

Hva har jeg gjort i dag?

EFIT

Det er ikke til å komme fra at det blir seine kvelder før jeg får kommet meg i seng. Ett foto i timen har jeg ikke vært med på siden april, så i dag tenkte jeg at det kunne vært artig. For i helga hadde jeg mange planer, da er det jo greit å kunne dele litt av dem. "Sidan som alltså går ut på att man dokumenterar sin dag med ett foto i timmen. Den har funnits på nätet sedan mars 2004 och du kan läsa mera om det hela på sidan Informasjon du hittar i menyn här intill. Här hittar du kommande dagar också. Meningen är att man gör EFIT på avsedd dag och att du då postar en länk till din sida när du uppdaterat den genom att klicka på länken här ovan. Men kan man inte den dagen så går det bra göra detta en dag när det passar och då posta i den senaste länk som finns."
 
EFIT

Når jeg sto opp slapp jeg ut hunder og gikk ut for å lukke opp takvindu og døra til drivhuset. Knallvarmt allerede, så det var greit å sitte i skyggen på verandaen for å spise frokost.

EFIT

Jeg satte på noe sengetøy til vask bare for å ha gjort noe produktivt i dag.

EFIT

Når gradestokken nærmer seg 30 grader i skyggen er det greit å avkjøle seg før de må stå litt i hundegården. Jeg hadde nemlig lovet å være fotograf i kirka i et bryllup.

EFIT

Jeg var ute i litt god tid så jeg kikket litt på gravene før jeg gikk inn og opp på galleriet.

EFIT

Nå er det snart for seint å angre seg.


Anne og Lars

EFIT

Når jeg kom tilbake gikk jeg ned i elva med hundene så de skulle få avkjølt seg litt, men det er ikke så kalde vannet at det hjelper stort.

EFIT

På tide å tusle hjem igjen

EFIT

Så nærmer det seg kveld og sola runder hushjørnet og verandaen bader i sol.


8 kommentarer:

 1. Händelserik dag och vi gör nog mer än vi tror fast vi, jag sällan dokumenterar det.

  Ha det gott! Carina

  SvarSlett
 2. Vilket vackert brudpar! Å så skönt för hundarna att få svalka sig lite. Ha det fortsatt skönt!

  SvarSlett
 3. Vilken lycklig hund där i badet vid 11 :-)

  SvarSlett
 4. Bröllopsfotograf och hundbadare, du hade verkligen en omväxlande lördag :-)

  SvarSlett
 5. Verkar som alla hade en varm dag igår.. Slutade med att jag gick och lade mig att sova i källaren där det var 19 grader.

  SvarSlett
 6. Det är kul att dokumentera vanliga dagar och din var ju dessutom speciell med bröllop och allt.

  SvarSlett
 7. Skönt för hundarna att få bada när det är så varmt och för dig att kunna sitta i skuggan på verandan. Jag önskar Anne och Lars lycka till :D

  SvarSlett
 8. Vilken härlig dag du haft med fantastiskt väder, bröllop och bad! Förstår att hundarna gillar att bada, jag önskar att min Max skulle gilla det. Men han går inte i närheten av vattnet, det är verkligen inte hans grej.

  SvarSlett

Legg igjen en liten hilsen, det hadde vært hyggelig...