torsdag 29. juli 2021

Ålllll innnnn

epletre

Det er TrädgårdsFägring som holder oversikt over hageplaner, se mange andre sine planer for deres hager 2021 hos TrädgårdsFägring. Litt rart det der, men når jeg gjør noe så går jeg "all in" Sånn halveise saker er ikke noe for meg. Men noen sarte sjeler kan det bli litt i overkant mye for. Men akkurat hageprosjektet er vel mer på nivået, jeg gjør så godt jeg kan enn all in. De siste dagers regnvær inspirerer i det minste til fotografering av vanndråper. Det var godt med regn nå, håper på en mer normal sommer de kommende dagene. Med dette innlegget så kan jeg si meg ferdig med alfabetet gjennom juli. Nå banker august på døren.

jungelagurk

Jungelagurken er endelig ferdig med å blomstre og jammen er det ikke mindre enn 3 agurker som har begynt å vokse. Jeg får la de henge litt til så de blir litt større før jeg smaker på dem.

salat

Salaten kappes om å vokse høyere enn squashen.

squash

Det begynner å modnes i drivhuset og det er gøy når en kan starte innhøstingen og planlegge middag utfra hva som er modent.

tomater

Nå er det bare å vente på at tomatene skal endre farge.

jordbær

Jordbærene endrer stadig farge og smaker nydelig.

avling squash jordbær

Dagens avling

 

Sterke kvinner er skapninger som har utholdt mange utfordrende omstendigheter i deres liv og det har gjort dem til hvem de er. De er ikke et biprodukt av dette samfunnet, men er valkyrjene som ikke vil kompromittere deres selvrespekt og selvtillit for ting i livet. Sterke kvinner har vært borti mange tragedier og omstendigheter i deres liv. De bærer på så mye smerte og de har defensive vegger bygget opp for de som prøver å komme inn i deres hjerte. Det er vanskelig å få deres tillit, men når du får det, kan du forvente en person som ikke bare er lojal mot deg, men også en som vil få deg til å forstå betydningen av ekte kjærlighet.

muskat

Hun har mange forskjellige erfaringer i livet, og hun vet hvordan man kan seile gjennom et hav av traumer. Hun er overlevende, og hun vet at smerte er forbigående, som alt annet i denne verden. Sterke kvinner blir såret like ille som alle andre. Når du ender opp med å såre dem, vil det være skadelig for deres selvtillit og selvrespekt. De fortjener den samme lojaliteten og respekten de har gitt deg. Hun vil si farvel til deg når hun synes at du fortjener det. En sterk kvinne er ambisiøs. Hun slutter ikke å jobbe med sin individuelle vekst hvis du prøver å holde henne tilbake på noen måte. Hun har drømmer og hun vil jobbe hardt for å oppfylle dem. Og hvis du er en av de som vil prøve å hindre henne i å komme videre på sin vei, vil hun ikke nøle med å sette deg fri.

tomatplante

Hvis du vil holde forholdet deres interessant, er en sterk kvinne en som vil hjelpe deg med dette. Hun vil være veldig kreativ og fantasifull. Det samme hele tiden vil kjede henne, så hun vil alltid gi deg nye ideer som dere kan prøve ut. Noen ganger vil hun gi deg et forslag til å prøve noe for de eventyrlystne og noen ganger tar hun deg til en restaurant du aldri har gått til. En sterk kvinne er selvforsynt. Selv om hun trenger din støtte, i noen situasjoner vil hun gå alene, og du må være ok med det. Hun trenger hennes personlige plass til å gjøre ting nå og da, fordi hun er en fri ånd, og hun vil vandre bort til det ukjente, mens hennes ekte lojalitet ligger hos deg så lenge du gjenspeiler kjærligheten hennes og prøver å forstå årsakene til hennes oppførsel.

prydbusk

Noen mennesker kaster bort mye av deres forhold på dramatisering. De lager alt ut av ingenting og begynner til slutt å forårsake skader på en hellig binding. En sterk kvinne er ganske i strid med det, hun har ingen plass for drama i hennes liv, og hun er moden når det gjelder å håndtere vanskelige situasjoner.En sterk kvinne vil aldri dra deg ned eller hindre veksten din. Hvis du har egne drømmer og ambisjoner å forfølge, vil hun stå ved din side og respektere dine beslutninger. Hun vil til og med ofre litt av sin egen tid for å gjøre justeringer for deg, om det blir nødvendig. Hun er grunnen til inspirasjon i livet ditt, og hun vil oppfordre deg til å finne de fineste tingene i livet, i stedet for å gi deg ekstravagante aktiviteter.

blomkarse

Vi går alle forskjellige veier i våre liv, men vi alle tar litt av hverandre overalt, og en sterk kvinne drar alle sammen med seg hvis hun må. Sterke kvinner fortjener (følelsesmessig) sterke menn. Hvis du har en sterk kvinne i ditt liv, elsk henne med alt du har. Hun er uerstattelig, og jeg håper du skjønner det før det er for sent. Folk har en evne til å ta ting for gitt; Jeg håper du er annerledes.

blomkarse


5 kommentarer:

 1. Åh vilken trädgård, och så underbart där att ha grönsaker man själv bara kan äta. Nu bor jag i lägenhet, men nästa år ska jag försöka odla lite också. FÖr det är verkligen gott :D

  SvarSlett
 2. Underbart att kunna skörda så mycket gott i den egna trädgården :D Du har lyckats fantastiskt bra med det du odlar.
  Jag ser mig själv som en stark kvinna men jag vet inte om jag verkligen lever upp till allt som definierar en sådan :D Kanske är jag bara just så stark som jag behöver vara och inte ett exempel på en kvinna som alltid är stark. I så fall är jag ganska nöjd med det :D

  SvarSlett
 3. Love to see the edibles growing so well and healthy in your garden. A joy to watch and exciting to wait for the harvest. Getting to harvest and consuming the products is the best reward of a gardener.

  SvarSlett
 4. Det er jo helt fantastisk alt du har fått til å gro hos deg bare på en sesong! Det er så morsomt å høste egne grønnsaker :)

  SvarSlett
 5. Det er så stas med egen avling! Full fart i drivhuset ditt, ser jeg. Fine vanndråpebilder.

  SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...