fredag 16. juli 2021

Puts the wind


Det var ikke mye vind i seilet i fjellet skal jeg si deg. Lørdag morgen var det luftetur med hunder i lettere duskregn før frokost. Hundene lå på rommet mitt når vi gikk for å spise, så hadde de litt selskap i hverandre. Når vi satt og spiste så begynte det å regne bare mer og mer og vi fant vel raskt ut at vi skulle sjekke ut innendørsfasiliteter isteden for fjelltur.

telefon

Telefon på rommet og jammen hadde jeg tv også ikke svart hvitt en gang, men flatskjerm.

treningsrom

I en krok sto det noen sykler, så Kjersti mente vi måtte varme opp. Sikkert lurt, for slike steder har jeg ikke noe erfaring med. Etter å ha syklet et kvarters tid, så var det bare å gyve løs. Det var jo ett apparat for hver muskel i kroppen.

styrketrening

Er det ikke på sosiale medier så har det ikke skjedd, sånn er det med den saken.

basseng

Etter å ha blitt ganske svett så fristet det med en tur i bassenget. Det er ikke hver gang en har hotellbassenget helt for seg selv hele dagen. Sånn sett var det helt greit at de andre var opptatte med quiltekurs.

basseng

Motstrømmen i bassenget var i ustand, men det var helt greit å svømme rundt der allikevel.

bomba

Wups så ble man som barn igjen

bomba

Siden vi var så si ensomme på hotellet så tok vi bare håndkleet rundt oss og listet oss opp trappa og inn på rommet vårt igjen for å dusje der. 

lunsj

Etter en luftetur med hundene var det på tide med lunsj. Søtpotetsuppe og brød, ja også så klart kake etterpå. Vi hadde jo tross alt trenet litt tidligere på dagen så vi hadde maaaaaange kalorier å gå på.


Det ble litt fotballspill i kjelleren før ny luftetur med hundene og så var det på tide med middag.

dessert

Etter middag ble det jo en dessert til... 

stearinlys

Kosefakturen var høy på hotellet

hare med horn

Resepsjonen var full av utstoppede dyr, denne her har jeg aldri sett tidligere. Bare å google om du vil vite mer om den.


Klart vi måtte jo snike oss til en liten titt hod Quiltedamene for å se hva de hadde holdt på med denne uka.

Quilteteppe

Jeg må jo si jeg er bitte litt imponert over noen av teppene de hadde hengt opp. Utrolig mye jobb som ligger bak.

lysekrone

Ingen på dansegolvet

peiskos

Vi slo oss ned ved peisen en stund for å nyte både varmen og knitringen fra bjørkeveden. Kveldslufting i regnvær og tidlig til sengs egentlig. Men selv om en legger seg så er det mye å bedrive tiden med. Søndag var det spådd knallvær, så vi hadde skikkelig trua på den dagen. Planen var frokost og kjøre til et egnet sted for en flott fjelltur før vi satte kursen hjemover.


2 kommentarer:

  1. Romantic! The dessert looks yummy. Thanks for your blog visit.

    SvarSlett
  2. Ni var verkligen på rätt plats när regnet kom. Visserligen måste man ut i alla väder när man har hundar men ibland räcker det med bara korta rundor. Sedan hade ni många möjligheter till lagom mycket aktivitet. Du behöver nog inte ett gym eftersom du får träning både i trädgården och tillsammans med hundarna men det var säkert kul att testa.

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...