lørdag 10. juli 2021

Journey

 

Jeg føler meg så ung, men samtidig så gammel. Mine erfaringer hjelper meg å ta avgjørelser på egen hånd, og støtter meg når ingen andre kan gjøre det. Men med på reisen følger også eventyr som kan være deprimerende eller grusomme. Da dukker de underligste spørsmål opp. Spørsmål som ingen andre enn du kan finne svaret på. Hva er meningen med livet? Hvorfor er mennesker til, når man blir født bare for å dø igjen? Meningen med livet er å gjøre det du blir inspirert av, og kjenne at du kan mestre ting. Hvis jeg ikke kan følge drømmene mine, mestre nye ting, bli inspirert, ha håp, være omgitt av kjærlighet og gjøre det jeg har lyst til, hva er da meningen med livet? Men å finne lykken her i livet er ikke alltid så enkelt som det høres ut. Det finnes ingen oppskrift på et perfekt liv.

flat coated retriever

Jeg begynner å reflektere over tiden som er gått og over tiden jeg har igjen. Kunne jeg den gangen forestille meg hvordan de neste årene av mitt liv skulle bli? Jeg føler meg så ung. Sammen med et hav av tid og alle mulige ulike utfordringer ligger selve verden foran mine føtter. Jeg har mange muligheter jeg kan velge og vrake mellom. Jeg kan prøve og feile, for til slutt å klare å komme inn på riktig spor igjen.

flat coated retriever

Veien blir til mens man går, blir det sagt, og det er sant. Plutselig har jeg valgt å følge en gal vei, og jeg må gå tilbake igjen og prøve på nytt. Men med tiden lærer vi oss å dra nytte av de erfaringene vi har gjort. Noen ganger glemmer vi disse erfaringene, og trår feil. Valgene du tar underveis på livets reise påvirker den du ender opp som. Men denne reisen ender aldri helt. Endestasjonen på livets reise blir aldri nådd.

fossefall elva


2 kommentarer:

  1. Fine refleksjoner.. Jeg føler meg ung på noen måter..men tenker stadig oftere på at livet ikke varer evig..Men hva får man gjort med det..ingen ting ! Så prøve å gi små ting i hverdagen mening er vel det beste man kan gjøre <3 God helg videre <3

    SvarSlett
  2. Jag tror inte att meningen med livet är något väldigt livsomfattande och stort. Det som ger mening i det vardagliga livet är alla de fina små stunder av glädje man hittar och sådana finns det gott om. Meningen med livet är helt enkelt att ta vara på de stunderna och göra det bästa av allt annat.

    SvarSlett

Alltid hyggelig å høre hva du synes om det du leser her. Hadde vært veldig fint med en kommentar i ny og ne... Det setter jeg stor pris på!