fredag 5. desember 2014

Vælsvannet


Mamsen er litt lei å gå på de samme stedene bestandig, så på onsdag tok vi bilen til Vælsvannet for å få litt nye busker å snuse på.


Jeg fikk ikke lov å bevege meg ut på isen, for det var litt kaldt for å bade mente mamsen. Det var til og med så kaldt at jeg måtte ha genser på meg. Nesten 7 kalde grader har det blitt.


Malin elsker å rulle seg i snøen. Jeg bare rister på hodet av henne jeg.


Så må hun sjekke om snøen er like hvit som da hun startet med å rulle seg. Hallo tror hun at hun blir hvit og snøen svart eller?


Jeg passet meg vel for ikke å så våte poter. Blir man våt så får man isklumper som henger seg fast i pelsen. Det er bare kaldt og ekkelt.


Hadde mamsen husket nisseluer så kunne vi tatt julekortbilde.


Bærre lekker!


På turen lærte jeg at ting ikke alltid er som de ser ut til å være. Plutselig forsvant hele bakken under meg også braket det skikkelig.


3 kommentarer:

  1. Man ska nog inte ha tröja på sig när man snörullar. Absolut inte när man badar heller! Det var tur att det inte var en djup sjö under isen som gick sönder... Kramis!

    SvarSlett
  2. Men vad avundsjuk jag blir på din snö! Vi hade bara snö två dagar den här vintern sen blev det slask igen. Jag har ingen tröja, men din var snygg.

    SvarSlett
  3. Så vackert det var där, och en så fin tröja du har!!
    Tror du har rätt - blir nog inget mer bad för mig heller förrän i vår. :)
    Kasper

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...