søndag 7. februar 2016

En vanlig dag...


Mounty, Lady og Tessy


Mange planer hadde jeg i går, men jeg måtte gjøre det jeg absolutt måtte først. Det var litt husvask,det er ikke min favoritt geskjeft, Men du verden hvor mye triveligere det blir når det er utført. Det er de vanlige dagene som jeg liker best, de dagene det egentlig ikke skjer noe, bare alt en gjør av fri vilje.


Dette er en vanlig dag for meg og hundene, Ut på tur i snøhaugen, nyte livet ute i naturen. Hva mer kan en ønske seg av ei helg. Patran var på Ringeriksbadet sammen med ei venninne i går, så jeg sa at jeg kunne hente dem igjen siden jeg trengte å handle litt til helga.  


Det er ennå noen dager til sola når gårdsplassen, men den krabber stadig oppover jordet dag for dag som det er glipper i skydekket.


Før vi kommer noe særlig igang med turen så er det mye snøbasing på alle hundene. Hodet er like mye under snøen som over.


Utover dagen i går kom varmegradene sigende, og i dag har de holdt seg her. 


Når man er til skogs så er det utrolig hva man kjenner av lukter. Og lukter må jo sjekkes grundig ut når man er sånn firbeint pelsdott.


Men se, der hang det jammen en rød ulltråd i ei gran. Har en misstanke om at det var et av mammas juletreprosjekt som overlevde juletresjebnen i år.


Mounty, Lady, Tessy og Malin


Lady er selve dronninga av skauen.


Ferdig diskutert, siste ord i saken


Litt snødøyping på til når man er mange på tur. Og som alltid så er det Tessy som starter og Tessy som ender opp i bunn.


Men hun gir ikke opp. Nei for den som gir seg har tapt.


Men når hun endelig kommer seg på beina så bærer det av gårde så fort beina kan bære dem.


Tessy


Lady


Blir godt å komme inn for å tine ved vedovnen etter slik basing i skauen.


Når det så si er varmegrader, gjerne flere av dem, da blir dem rimelig våte av å ikke holde seg på beina,


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...