mandag 22. februar 2016

Valentinehilsen


Det er koselig å hente posten når det dukker opp slike koselige brev! Da er det ikke så farlig om det er 14.februar eller 20.


Ninas kjælegris i Bø. Han hadde slett ikke blitt koset med eller fått noe oppmerksomhet i det hele tatt når ha tok en stopp ved meg på søndag. Clumber spaniel er noen halvstore sjarmtroll.


Etter en rask kyllingsalat med middelhavsloff ved siden av, så ble det skitur på jordet. Etter snøværet i helga så ble det skikkelige løyper på jordet igjen på søndag. Siden jeg var på utstilling hele dagen, så ble det først skitur i dag. Hundene stortrives på skitur, så da går det unna i nedoverbakkene. Merket at det var en stund siden sist skitur, men alt grunnlaget var ikke borte.


Fysisk aktivitet er det beste for psykisk frustrasjon. Så jeg får håpe det kommer noen positive nyheter snart. Jeg kan vel kanskje håpe på at når Leif er ferdig i Danmark, så er det min tur til å ta et år for meg.


Med lysere ettermiddager og knallvær i sikte, så blir det kanskje noen bilder i nær framtid også. Til helga er det planlagt en skikkelig cachetur med Patran og Hilde. Da må fotoapparatet være med på tur med nyladet batteri. Røyse og Helgelandsmoen er målet der. På Røyse er det to refleksløyper, så da er det bare å holde på til mørket senker seg. Med 34 uloggede bokser i det området, så skal vi nok få tiden til å gå.


Det er flere enn meg som nyter sola, og om en ukes tid kan vi kalle den vårsola. Da er det mars og den første vårmåneden. Det er en herlig tid framover nå, helt til pollenet kommer, da blir det en litt trasig måned.


Radarparet


Virkelig på tide å ta fram saksa igjen!

4 kommentarer:

  1. Vilken tur att ni fått snö så det räcker till en ordentlig skidtur. Det ser ut som om alla trivs på turen... Kramis!

    SvarSlett
  2. Känns ungefär som Valentins dag varenda dag, om ni frågar mej. :)
    Så ljuvligt skönt ni ser ut att ha det i solen, alla fyra. Säkert matten också. :)
    Kasper

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...