tirsdag 22. november 2022

Alt til sin tid

istapper

Man skal velge sine kamper og være sitt ansvar bevisst heter det. Jeg synes jeg er rimelig flink til begge deler. Et kapittel i hundeboka er over, men jeg har utrolig mange flotte minner. En unik hund med mange sider har forlatt oss i dag. Den verste tiden er når en skjønner at en ikke har noe valg, til det hele er over og den er gravlagt sammen med alle de andre firbeinte jeg har hatt.

istapper

Det er verst de gangene som en ikke har noe valg, men må dra til veterinæren NÅ. Det er greit å forberede seg noen dager mentalt på at de skal bli borte. To ganger har jeg ikke hatt noe valg, begge morgenene har jeg våknet til hunder som er brått blitt helt annerledes enn når jeg la meg kvelden før.

istapper

Med Ronja skjønte jeg hvor det bar, så når hun var gravlagt i ettermiddag, så var egentlig den verste sorgen over. Jeg er ganske flink til å se framover, fortiden får en ikke gjort noe med. Man får huske de gode minnene og nyte dem til tider. Dyrking av døde har jeg liten sans for.

istapper

Ny dag i morgen og praktisk talt en ny uke også. Men resten av uka er det bare gledelige ting, som jeg veit om i alle fall. Nå blir det en stille rolig kveld med de som er igjen og Patran.


Vinteren har så smått vært innom, men det er ikke mye snø som ligger. Lenger ut i uka er det meldt sludd og regn isteden, så da blir det vel sølete eller holke isteden.



6 kommentarer:

  1. I'm so sorry for your loss. My heart goes out to you.

    SvarSlett
  2. Det är nog så som du skriver att om man har några dagar på sig att bearbeta innan det är dags så blir det lättare att gå vidare. Du kommer nog att titta efter henne och tro att du hör henne lite då och då framöver men hon hade ett fint liv och en matte som brydde sig så mycket om henne att hon inte behövde lida.

    SvarSlett
  3. Ja, det er verst å miste dyr når det kommer brått på. Da er en helt uforberedt. Jeg føler med deg.

    SvarSlett
  4. We are all so very sorry, it's always a difficult time but the memories are happy ones and they will be with you forever.

    SvarSlett
  5. I am so sorry for your loss, Lillian.
    My heart breaks for you.

    Sending you lots of hugs

    SvarSlett
  6. Stor kram <3. Ibland är det det enda som räcker som ord.

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...